Άννα Φόνσου: «Με έχουν ξεχάσει, δεν με παίρνουν σε δουλειές»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 12:56

Άννα Φόνσου: Κατέρριψε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους γύρω

Το μεγάλο της παράπονο εξέφρασε η διάσημη ηθοποιός Άννα Φόνσου για το γεγονός ότι πλέον δεν τις κάνουν επαγγελματικές προτάσεις.

Η καταξιωμένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπον και μίλησε με παράπονο για την απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα

“Γενικά να ξέρεις είμαι ντροπαλή. Όταν έρχονται και μου λένε μεγάλα λόγια θαυμασμού κλπ, ντρέπομαι και αλλάζω κουβέντα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί σε όλη μου την καριέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω πόρτες ή να ζητήσω δουλειά. Στο μόνο θέατρο που έχω πάει, έχω κάνει αίτηση και δεν με έχουμε πάρει, είναι το Εθνικό. Ούτε στην Επίδαυρο έχω παίξει ποτέ, αλλά εκεί δεν θέλω πια να παίξω. Έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω παίξει στο Εθνικό θέατρο. Αν δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δεν θα με ένοιαζε, αλλά έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα στην πορεία μου. Το θέμα είναι ότι πια δεν με σκέφτονται για να με πάρουν σε δουλειές, γιατί θεωρούν ότι έχω αφοσιωθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, εμένα το επάγγελμά μου είναι ηθοποιός και θέλω να δουλεύω».

Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Σαν με έχουν ξεχάσει. Μπορώ να υποδυθώ πάρα πολλούς ρόλους. Έχω κάνει μια πρόταση στο Mega για μια παραγωγή δική μας, με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα δούμε αν θα το περάσουν”