Άννα Φόνσου: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και ο επεισοδιακός πρώτος γάμος

Συντάκτης: Newsroom

17 Μαρτίου 2023 15:30

Άννα Φόνσου: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και ο επεισοδιακός πρώτος γάμος

Η Άννα Φόνσου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ (ενώ έκανε τρεις γάμους) αλλά και για την κόρη της που υιοθέτησε από την αδελφή της.

«Είμαι άχρονη!»

«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι, είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία».

«Συνειδητά δεν έκανα παιδιά»

«Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή ήμουν με την καριέρα μου και επειδή το παιδί της αδελφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

«Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ»

«Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν»

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα»

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου».