Άννα Φόνσου: «Όλοι μου οι φίλοι έχουν φύγει από τη ζωή. Έρχεται και η σειρά μου»

4 Απριλίου 2022 16:15

Άννα Φόνσου: «Όλοι μου οι φίλοι έχουν φύγει από τη ζωή. Έρχεται και η σειρά μου»

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δεν βλέπει τις παλιές ταινίες, γιατί παίζουν οι φίλοι της που έχουν φύγει από τη ζωή.

Άννα Φόνσου: «Όλοι μου οι φίλοι έχουν φύγει από τη ζωή. Έρχεται και η σειρά μου»

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Φίνος Φιλμ προς τιμήν του Γιάννη Βογιατζή και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ο Γιάννης είναι φίλος μου, είμαι θαυμάστρια του πολλά χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί και θέατρο και κινηματογράφο.

Αξίζει πάρα πολλά βραβεία και όχι μόνο αυτό. Χαίρομαι που σήμερα θα του δώσουμε αυτή τη χαρά, που θα μας δει όλους κοντά του. Σε μια ταινία έκανα επίτηδες λάθος στο γύρισμα για να με ξαναφιλήσει».

«Όχι, δεν βλέπω τον εαυτό μου στις παλιές ταινίες για πολλούς λόγους. Πρώτον, δεν είμαι και ποτέ στο σπίτι μου.

Δεύτερον, είναι όλοι φίλοι μου και όλοι έχουν φύγει από τη ζωή και λέω… έρχεται και η σειρά μου, δεν κοιμάμαι τα βράδια».

Άννα Φόνσου: «Όταν δεν έχουμε λεφτά στο Σπίτι του Ηθοποιού πουλάω τα κοσμήματά μου»

Η Άννα Φόνσου έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, σχετικά με τη ζωή της και το Σπίτι Του Ηθοποιού.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός» είπε. «Την πρώτη φορά που έπαιξα μου έκαναν μήνυση γιατί δεν είχα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Όταν πρωτοπόρησε φορώντας κοστούμι στον γάμο της
«Δεν μου άρεσαν τα νυφικά, ούτε του Τάκη. Την παραμονή του γάμου μου έστειλε το κοστούμι, τα παπούτσια και το στεφανάκι».

«Ήξερα ότι άρεσα στους άντρες όμως ήμουν πάντα σε κάποιον δεσμό. Ήθελα όλο το πακέτο. Μου αρέσει να θέλω έναν άντρα, δεν κάνω εκπτώσεις».

Ο πρώτος γάμος της διεκόπη από τον πολύ κόσμο «Συνεχίστηκε 10 μέρες μετά σε άλλη εκκλησία» είπε.

«Οι γάμοι μου διήρκησαν από 5 χρόνια». Συμπλήρωσε η Άννα Φόνσου.

Για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Τάκη Μπουγά

«Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και μεγάλης αξίας. «Έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε το θάνατό του.

Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο.

Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης. Πήγα εγώ κι η αδερφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα.

Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια».

Το σπίτι του ηθοποιού

«Είναι το μόνο πράγμα που τελείωσε». Ενώ αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο που βοήθησαν πολύ.