Άννα Φόνσου: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τον Γιώργο Μαρίνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 11:32

Η Άννα Φόνσου ανέδειξε σε όλη της τη διάσταση την περιπέτεια της υγείας του υγείας του Γιώργου Μαρίνου και συγκλόνισε με την περιγραφή της.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ με τίτλο «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Φόσσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια με τον Γιώργο Μαρίνο.

Αρχικά, είπε: «Τον Γιώργο Μαρίνο τον θαύμαζα πολύ αλλά δεν τον ήξερα. Πήγαινα στη ‘Μέδουσα’ γιατί μου άρεσε πολύ αλλά δεν μας είχε συστήσει ποτέ κανένας.

Μια ημέρα που είχα πρεμιέρα στο θέατρο, λοιπόν, με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο και μου λέει ‘Κυρία Φόνσου, είμαι γιατρός και είναι εδώ ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έρχεται κάθε ημέρα, θέλει να του γράφω χάπια που δεν μπορώ να του γράφω και ζητιανεύει να του δίνει λίγο γάλα ο κόσμος’.

Στην αρχή νόμιζα πως έκανε λάθος αλλά με όσα μου είπε τρελάθηκα και της λέω ‘έρχομαι’».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του ηθοποιού σημειώνοντας: «Πριν από δυο, τρία χρόνια. Πάω εκεί, την βρίσκω αυτήν και μου δείχνει το σπίτι. Χτυπάω εγώ, δεν απαντάει κανένας.

Χτυπάω πολλές φορές, δεν απαντάει κανένας και φωνάζω την Αστυνομία. Μπαίνουμε μέσα, αρχίζω να φωνάζω εγώ ‘Γιώργο, Γιώργο, Γιώργο’ και ακούγεται μια φωνή ‘κατεβείτε αλλά έχω σκυλιά και δεν μιλάνε ελληνικά’.

Κατεβαίνω και είναι ο Γιώργος, που ήταν αδύνατος και κούκλος, κλείνει τα σκυλιά και του λέω ‘η Άννα Φόνσου είμαι, μου είπαν ότι ταλαιπωρήστε και ήρθα να βοηθήσουμε’. Μου είπε ‘ναι ταλαιπωρούμαι και τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, έχω έναν πόνο εδώ’ και του είπα να πάμε στο νοσοκομείο.

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, παίρνουμε τηλέφωνο, έρχεται το ΕΚΑΒ, τον παίρνουμε και τον πάμε στον Ευαγγελισμό.

Πήγαμε κατευθείαν στην Εντατική αφού είδαν ότι ο άνθρωπος είχε πρόβλημα. Είχε πάθει έμφραγμα».

Και η Φόνσου πρόσθεσε: «Το βράδυ ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, ‘έχω ασφάλεια και θέλω να πάω αλλού’. Τον πάμε σε άλλο νοσοκομείο, όλος με το οξυγόνο και την άλλη ημέρα του κάνουν μπαλονάκι.

Ανεβαίνουμε πάνω σε μια σουίτα, έρχεται ο ασφαλιστής και μου λέει πως ‘έχει τελειώσει η ασφάλειά του’. Ο Γιώργος ήταν έτσι, πού να τον ξυπνήσω. Και είπα να εγγυηθώ εγώ και να δώσω τα χρήματα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Φόνσου υπογράμμισε πως εκείνη την περίοδο, τη βοήθησε μόνο η Κάτια Δανδουλάκη: «Παίρνω τηλέφωνο τους φίλους του και δεν ήρθε κανένας! Ούτε ένας! Εδώ θα το πω και όποιος θέλει να με διαψεύσει. Ούτε ένας.

Μόνο είχε έρθει, όταν του έβαλαν το μπαλονάκι, η Κάτια Δανδουλάκη. Κανένας άλλος αν και τους πήρα όλους τηλέφωνο».