Άννα Κορακάκη: Ο εφιάλτης επέστρεψε! Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από τον φίλο του ανθρώπου που την καταδίωκε

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουλίου 2022 11:38

Άννα Κορακάκη: 5 χρόνια φυλάκισης στον Γεωργιανό που την παρενοχλούσε - Έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου της

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζει η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη αφού ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι δέχεται και νέα απειλητικά μηνύματα αυτή τη φορά από στενό φίλο του ανθρώπου που την παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια.

Η ζωή της Άννας Κορακάκη είχε μετατραπεί σε εφιάλτη τα τελευταία χρόνια με έναν άνδρα ο οποίος είχε γίνει κυριολεκτικά η σκιά της και την παρακολουθούσε σε κάθε της βήμα αναγκάζοντας την αθλήτρια να απευθυνθεί στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Πλέον ο εφιάλτης επέστρεψε και πάλι στη ζωή της Άννας Κορακάκη αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ρτενός φίλος του ανθρώπου που την παρακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Σε συνέντευξη της είχε αναφερθεί στα ψυχικά προβλήματα που της άφησε όλη αυτή η καταδίωξη από τον άγνωστο άνδρα που έφτασε στο σημείο να κάψει μέχρι και το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου.

Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Ομως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ηδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του. Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της.

Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της»