Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κάνω κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια, αλλά δίσταζα να το δοκιμάσω»

Δημοσιεύθηκε: 5 Δεκεμβρίου 2021 21:15
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κάνω κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια, αλλά δίσταζα να το δοκιμάσω»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για την πρώτη της δουλειά ως σκηνοθέτις στο έργο Goood People που παίζεται στο θέατρο Αποθήκη. Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κάνω κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια, αλλά δίσταζα να το δοκιμάσω».

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα

«Το ήθελα πολλά χρόνια, δίσταζα να το δοκιμάσω. Κάτι με κρατούσε πίσω. Κάποια στιγμή μεγάλωσα και το πήρα απόφαση. Οι συνάδελφοι μου με εμπιστεύτηκαν και πορευόμαστε μαζί. Η παράσταση είναι σαν τη ζωή, έχει και γέλιο και δάκρυ. Ενώ δεν είναι κωμική παράσταση, ο θεατής φεύγει με χαμόγελο.», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο κόσμος θέλει τα θέατρα ανοιχτά. Οι θεατές είναι γενναίοι που έρχονται στις παραστάσεις. Οφείλουμε να κρατούμε τα θέατρα ανοιχτά σε αυτήν την εποχή, που είναι εμπόλεμη».

Advertisement

Η σειρά που την έφερε κοντά

«Τα παιδιά μου έχουν δει την σειρά που γνωρίστηκα με τον σύζυγο μου, Φάνη Μουρατίδη και τους φάνηκε αστείο». Ενώ όταν ρωτήθηκε αν ενδιαφέρονται για να ασχοληθούν με την υποκριτική είπε: «Τα αφήνει παγερά αδιάφορα. Δεν μας έχουν πει κάτι τέτοιο, με το μπάσκετ ασχολούνται».

«Τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Όταν ο ένας δεν έχει κουράγιο και χάνει την ψυχραιμία του, τότε αναλαμβάνει ο άλλος. Ο Φάνης φαίνεται πιο εξωστρεφής, ενώ δεν είναι και εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο, μπορώ να γίνω η ψυχή της παρέας», είπε κλείνοντας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Advertisement