Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θα ήθελα μια συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές που προσπάθησαν να προσβάλλουν την προσωπικότητα και την οικογένειά μου»

Δημοσιεύθηκε: 5 Σεπτεμβρίου 2021 17:00
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θα ήθελα μια συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές που προσπάθησαν να προσβάλλουν την προσωπικότητα και την οικογένειά μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (5/9) η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κακό που της έκαναν ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές κατά τη συμμετοχή της στο Big Brother.

Την ίδια στιγμή, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε και για τις σχέσεις της με τη Σοφία Δανέζη αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Νιώθω ευλογημένη για όλη αυτή τη δικαίωση που κατάφερα, την αγάπη που παίρνω καθημερινά, που με φωνάζουν στον δρόμο με το όνομά μου και όλα αυτά που μου λένε.

«Ανύπαρκτη η σχέση μου με τη Σοφία Δανέζη. Ό,τι σχέση είχαμε και μέσα στο σπίτι έχουμε και έξω.

Όταν τη δω και αν, θα την κοιτάξω και θα καταλάβει μέσα από το βλέμμα μου τι της λέω. Θα τη χαιρετήσω με το βλέμμα μου. Θα ήθελα να ακούσω ένα συγγνώμη από αυτήν την κοπέλα.

Κάποιοι μου είπαν ότι με είχαν περάσει για την “τρελή του χωριού”. Τους ρώτησα αν παρακολουθούσαν τηλεοπτικές εκπομπές και μου απάντησαν θετικά.

Αυτό το κακό μου έκαναν πολλές εκπομπές και γι αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκαν να δώσω συνεντεύξεις πέρσι.

Ήθελα τον χρόνο να τους συγχωρήσω. Θα ήθελα μια συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές που προσπάθησαν να προσβάλλουν την προσωπικότητα και την οικογένειά μου».