Άννα Μαρία Βέλλη: «Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο στο Survivor 4»

16 Μαΐου 2021 14:15

Άννα Μαρία Βέλλη: «Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο στο Survivor 4»

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν καλεσμένη της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στο Σου Κου Family. Μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και την συμπεριφορά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Άννα Μαρία Βέλλη: «Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο στο Survivor 4». Κανέναν από τους συμπαίκτες της δεν άφησε ασχολίαστο.

Για τον Τζέιμς Καφετζή είπε ότι η απόφαση να φύγει ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

Για τον Νίκο Μπάρτζη είπε πως έχει να κάνει καθαρά με το σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο τραυματισμός του. Σε περίπτωση που η υγεία του δεν του επιτρέπει να δίνει το 100% των δυνάμεών του στην αρένα τότε σε αντίθεση με τον τριαντάφυλλο δεν πρόκειται να κάτσει στον πάγκο ακόμα και με εντολή γιατρού. Από αυτό θα κριθεί το αν θα μείνει ή θα φύγει από το Survivor 4.

Για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε

«Κάποιοι μπήκαν πιο υποψιασμένοι, άλλοι μπήκαν για τον τελικό, άλλοι και το κύπελλο. Εκεί μέσα είμαστε σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση όταν μπήκε ο Σάκης της είπα ότι βλέπω ότι του δίνεις περισσότερο αέρα από αυτό που θα ήθελε να δει ο άνθρωπος που σε περιμένει έξω και μου ζήτησε να μην ξανασχοληθώ».