Άννα Μαρία Βέλλη: «Κοπάνησε το κεφάλι μου στο πάτωμα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Δεκεμβρίου 2022 11:30

Μία συγκλονιστική ομιλία έδωσε η Άννα Μαρία Βέλλη περιγράφοντας μία κακοποιητική και βίαιη σχέση που είχε κατά το παρελθόν.

Κατά την διάρκεια ομιλίας της για λογαριασμό του TEDx, η YouTuber Άννα Μαρία Βέλλη, μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος άσκησε σωματική βία πάνω της.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω.

Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα. Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες –πριν από αυτόν– και μετά μεγαλύτερες.

Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα ‘το παρελθόν μου δεν σε αφορά’ εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα ‘πειστήρια’ της παράλληλης σχέσης μου.

Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία.

Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».

Σημειώνεται πως τον Νοέμβριο του 2021 η Βέλλη ανάρτησε φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο στιγμιότυπο έχει μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα και μιλούσε για το χτύπημα που υπέστη.