Άννα Μπεζάν: «Εγώ τον Δημήτρη αγάπησα, όχι τον γιο μιας διάσημης ηθοποιού»

17 Απριλίου 2022 17:02

Άννα Μπεζάν: «Εγώ τον Δημήτρη αγάπησα, όχι τον γιο μιας διάσημης ηθοποιού»

H Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τη γνωριμία τους, το πρώτο ραντεβού και για τη σχέση τους. Να τονίσουμε, ότι η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις 8 λέξεις, είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Άννα Μπεζάν: «Εγώ τον Δημήτρη αγάπησα, όχι τον γιο μιας διάσημης ηθοποιού»

Σας φόβισε το γεγονός πως όλα έγιναν γρήγορα; Είστε ζευγάρι μόλις πέντε μήνες.

Δημήτρης: Και συγκατοικούμε στο σπίτι μου σχεδόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας.

Άννα: Όλα γρήγορα μου τα κάνει αυτό το αγόρι! Είναι αλήθεια πως ήρθαν όλα πολύ γρήγορα. Είμαστε έντονοι χαρακτήρες, πιστεύουμε πως όλα πρέπει να τα ζούμε στο έπακρο και στο απόλυτο. Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες είμαστε συνεχώς μαζί.

Δημήτρης: Είχαμε κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη σαν να είναι Γλυφάδα – Βουλιαγμένη, οπότε από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας κάναμε αρκετά τριήμερα για να γλιτώνουμε τα πηγαινέλα. Στις γιορτές των Χριστουγέννων μείναμε δύο εβδομάδες μαζί. Ε, τη συνέχεια την ξέρεις…

Πώς γνωριστήκατε αλήθεια;

Δημήτρης: Είχα πάει για ένα τριήμερο στη Θεσσαλονίκη για δουλειά.

Άννα: Ήμασταν σε ένα μαγαζί, σε διαφορετικά τραπέζια, με άλλες παρέες. Τυχαία πήγαμε και οι δύο την ίδια στιγμή στην τουαλέτα και βγαίνοντας ο Δημήτρης ήταν πίσω από μένα.

Δημήτρης: Εκείνη την ώρα ανοίγει μια πόρτα καταπάνω στην Άννα. Το βλέπω και στιγμιαία σταματάω την πόρτα ελάχιστα εκατοστά από τη μύτη της.

Άννα: Πραγματικά με έσωσε. Είχε γρήγορα αντανακλαστικά. Μετά μου συστήθηκε ως γνήσιος γόης!

Δημήτρης: Πήγα στο τραπέζι της, συστήθηκα στην παρέα της και της είπα πως θα ήμουν για δύο ακόμη μέρες στη Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση που θα ήθελε να αποφύγει καμιά πόρτα. (Γελάει.) Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους…

Άννα: Πέρασε τουλάχιστον ένας μήνας μέχρι να ξαναβρεθούμε.

Πώς ήταν το πρώτο σας ραντεβού;

Άννα: Επεισοδιακό γιατί γνώρισα 21 άτομα μαζεμένα. Ήρθα από τη Θεσσαλονίκη για να τον δω και εκείνο το Σαββατοκύριακο γνώρισα όλους τους φίλους του.

Δημήτρης: Βέβαια, μέχρι να βρεθούμε μιλούσαμε πολύ στο τηλέφωνο και είχαμε πει πράγματα για τις ζωές μας. Έχουμε φτάσει να μιλάμε στο τηλέφωνο μέχρι και τέσσερις ώρες.

Άννα, γνώριζες ότι ο Δημήτρης είναι επιχειρηματίας και γιος της Χριστίνας Παππά;

Δημήτρης: Ε, καλά, δεν είμαι celebrity για να με ξέρει.

Άννα: Επειδή δεν τρώω ούτε μεξικάνικο ούτε σούσι, δεν τον ήξερα (σ.σ. ο Δημήτρης διατηρεί τα δικά του εστιατόρια).

Δημήτρης: Για αυτό θα ανοίξω ένα ιταλικό εστιατόριο στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι.

Άννα: Στην πορεία έμαθα για τον Δημήτρη. Κυρίως μέσα από τις τηλεφωνικές μας συνομιλίες. Δεν μου έκανε καμία αίσθηση ότι είναι επιχειρηματίας, ούτε πως είναι ο γιος της Χριστίνας, όπως λες, καθώς εγώ τον Δημήτρη γνώρισα και αγάπησα, όχι έναν επιχειρηματία ή τον γιο μας διάσημης και αγαπητής ηθοποιού.

Εσύ, Δημήτρη, ήξερες ότι η Άννα συμμετείχε παλιότερα στο GNTM του Star, απ’ όπου και έγινε γνωστή;

Δημήτρης: Όχι, δεν τo ήξερα. Δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ούτε GNTM. Μόνο ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, Netflix και Amazon Prime, είπε στο Οκ.