Άννα Μπεζάν: «Η δασκάλα μου με βοήθησε να καταγγείλω τον πατέρα μου για κακοποίηση»

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 09:06

Άννα Μπεζάν: «Η δασκάλα μου με βοήθησε να καταγγείλω τον πατέρα μου για κακοποίηση»

Η Άννα Μπεζάν βρέθηκε στο πλατό του Όλα Γκουντ και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την κακοποίηση που υπέστη, την εγκυμοσύνη της, ενώ σχολίασε την πρόωρη αποχώρηση του Δημήτρη και της Χριστίνας Παππά από το Asia Exrpess

Η Άννα Μπεζάν κατάφερε όπως είπε να ξεφύγει από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, χάρη σε μια δασκάλα της που κατήγγειλε το γεγονός.

«Τώρα που φτιάχνω την δική μου οικογένεια, θέλω να αφήσω πίσω όσα έζησα στα παιδικά μου χρόνια. Πιστεύω ότι σε αντίστοιχες καταστάσεις όπως τη δική μου, πρέπει να παίρνει θέση ο περίγυρος.

Δεν είναι το πώς τα κατάφερα, είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είναι το καλύτερό μου όλο αυτό, αλλά είναι το παρελθόν μου. Πλέον έχω επιλέξει εγώ την οικογένειά μου. Εμένα ευτυχώς με είχε βοηθήσει μία δασκάλα στο σχολείο μου. Η οποία με είχε δει χτυπημένη και με βοήθησε να καταγγείλω τον πατέρα μου. Της είπα τι περνάω, είχα κάνει ένα μπαμ, γιατί τότε ένιωσα ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να σε εμπιστευτούνε έστω και λίγο έναν άνθρωπο. Δεν έχω επαφές με τους δικούς μου, δεν συζητάω για τη μητέρα μου, γιατί τώρα με τη μητρότητα έχω αγριέψει λίγο».

Η εγκυμοσύνη και η σχέση της με τον Δημήρη Παππά

«Η εγκυμοσύνη, προέκυψε και μετά το πρώτο σοκ, αποφασίσαμε ότι το θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ. Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έκανα συνέχεια εμετούς, έχασα κιλά αλλά τώρα είμαι καλά».

Σχετικά με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά και την επιστροφή του από το Asia Express μαζί με την μητέρα του, Χριστίνα Παππά, η ίδια δήλωσε: «Έχουν επιστρέψει εδώ και δύο μέρες, μετά από ένα συμβάν. Η Χριστίνα Παππά είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Εγώ έπαθα σοκ όταν είδα την Χριστίνα σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν το έχω ξαναβιώσει αυτό. Ωστόσο πραγματικά, όταν αναφερθεί η ίδια στο γεγονός της αποχώρησης από το Asia Express και θέλει να το επικοινωνήσει και νιώσει καλά, θα καταλάβετε.

Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δηλαδή όταν είχα επικοινωνία και μιλούσα μαζί της, ναι, ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Πιο δύσκολα και από το Survivor. Θα τα πουν όμως καλύτερα οι ίδιοι».