Άννα Μπεζάν: «Με έπιασε κρίση πανικού όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

17 Μαΐου 2022 19:15

Άννα Μπεζάν: «Με έπιασε κρίση πανικού όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

Η Άννα Μπεζάν, μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, για την εγκυμοσύνη της και για τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά. Αυτό το διάστημα περνά κοντά του την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για την μητρότητα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδάκι της. Και αποκάλυψε πως ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα αλλά και φοβίες.

«Είμαι πολύ καλά, είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να διανοηθώ πως θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη ζορίστηκα πολύ, έχασα και πολλά κιλά. Είμαι 5,5 μηνών και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά». Τόνισε στην αρχή της συνέντευξης η Άννα Μπεζάν.

«Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει το χιούμορ μου και την ψυχραιμία και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

«Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, το έστειλα στον Δημήτρη και νόμιζε ότι έκανα πλάκα». Δήλωσε για όσα ένιωσε όταν διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της.

Η σχέση της με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

«Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Θέλω να απολαύσω την γέννα, να το ζήσω 100%». Είπε κλείνοντας η Άννα Μπεζάν.