Άννα Μπεζάν: «Στο GNTM εκτός αέρα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά τους. Ήταν αδιάφοροι…»

27 Σεπτεμβρίου 2019 16:02

Μπεζάν

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένη η Άννα Μπεζάν, την οποία όλοι γνωρίσαμε στις οντισιόν του περσινού GNTM, όπου μας είχε συγκινήσει με την ιστορία της.Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο». Η Άννα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την απόφασή της να πάει μόνη της σε ορφανοτροφείο, αλλά και για την εμπειρία της στο GNTM.
Για το GNTM: «Είναι αστεία η ιστορία. Μου έκαναν αίτηση οι φίλες μου και τότε ήμουν κοριτσάκι και πήγα. Η εμπειρία μου δεν ήταν η καλύτερη λόγω συνθηκών. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να ανταγωνιστείς κορίτσια και να είσαι 24 ώρες το 24ωρο λαμπερή δεν είναι ό,τι καλύτερο και σου σπάνε τα νεύρα. Οι συμπεριφορές ήταν λίγο απότομες ως και πολύ και μας έλεγαν έτσι είναι ο χώρος της μόδας. Αλλά δεν είναι έτσι μόνο ο χώρος…
Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι είσαι άπειρη, πας να μάθεις και σου μιλούν με αυτό τον τρόπο και έφυγα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Αντέδρασα, μου είπαν η στάση μου ήταν αντιεπαγγελματική και αποχώρησα και πάρα πολύ καλά έκανα και αποχώρησα. Εκτός αέρα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά τους. Ήταν αδιάφοροι… Ήταν η στιγμή που καθόσουν μπροστά στην κάμερα και ό,τι ήθελαν να αποκομίσουν από σένα το έπαιρναν. Ήθελαν να κάνουν τη διαφορά και έφεραν plus size μοντέλα αλλά έμειναν με τις στέκες». 

Πώς βρέθηκε στα «Αστέρια στην Άμμο»: «Κρατούσα το βιογραφικό μου και πήγαινα σε μια δουλειά. Και με πήρε τηλέφωνο ο Κούλλης Νικολάου και με ρώτησε αν μπορώ να το κάνω. Ήταν να ασχοληθώ με τις σπουδές μου στην ψυχολογία αλλά όλα άλλαξαν. Με είδε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Τα βιώματά μου καθόρισαν τις σπουδές μας. Έχω κάνει αρκετές ψυχαναλύσεις μέχρι τα 20 και είναι κομμάτι μου».

Για την προσωπική της ζωή: «Η μητέρα μου, με παράτησε μόλις γέννησε, μετά πέντε ημέρες. Το άκουγα στο περιβάλλον που ήμουν, μεγάλωσα με αυτό. Το είχα μάθει από τον πατέρα μου και ήξερα τη δική του πλευρά. Μου είναι οικείο ότι δεν έχω γονείς. Με τον πατέρα μου μεγάλωσα μέχρι τα 12, δεν ήταν καλός γονιός. Του έκανα μήνυση και πήγα στο ορφανοτροφείο στην Θεσσαλονίκη. Ήταν δύσκολα, δεν σκέφτηκα να γυρίσω πίσω στον πατέρα μου. Με χτυπούσε και με κακοποιούσε, είχαμε θεματάκια. Το ορφανοτροφείο θα είναι πάντα το πατρικό μου. Δεν έχω σχέσεις με τις κοπέλες από το ορφανοτροφείο γιατί όταν βγαίνεις στον πραγματικό κόσμο καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους. Έχω βαφτίσει όμως ένα κοριτσάκι.
Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απόφαση να φύγω από το «Μέλισσα» γιατί ενηλικιώθηκα. Την ημέρα των γενεθλίων μου που έγινα 18, τα άλλαξα όλα. Δούλευα από τα 16 μου. Μάζεψα ένα ποσό για να μπορώ όποτε θέλω να φύγω. Είχα προνοήσει για τη φυγή μου. Την είχα δει τη μητέρα μου μια φορά. Δεν θέλησε να με δει δεύτερη φορά. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Έχω αδέρφια αλλά δεν έχω επαφή μαζί τους, δεν έχουμε σχέση. Ο καθένας τον δρόμο του. Ένα like στο Instagram και ως εκεί, αυτά τα εικονικά.
Με τον πατέρα μου δεν είχαμε καμιά επαφή. Έχει πεθάνει τώρα. Δεν τον είδα σε καλή κατάσταση υγείας. Ο πατέρας μου ήταν σκληρός, είχε σχέση εξάρτησης μαζί μου και δεν θεωρώ ότι μετάνιωσε. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και θεωρούσε αυτήν τη στάση και συμπεριφορά σωστή. Είναι δύσκολο, γιατί δεν το έχω σπουδάσει και το έχω απολαύσει. Δεν είμαι ηθοποιός απλώς συμμετέχω σε μια σειρά. Η τηλεόραση έχει πολύ καλύτερα χρήματα και αν πιστεύεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις δεν μπορείς να πεις όχι και έτσι απαντώ στους επικριτές μου. Προσπαθώ για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα».