Αννα Μπεζάν: Το baby shower λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2022 23:33

Αντίστροφα μετρούν τις μέρες  ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν,  για να γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Η όμορφη ηθοποιός διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, η οποία θα πάρει το όνομα Χριστίνα από τη μητέρα του επιχειρηματία συντρόφου της, Χριστίνα Παππά.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού διοργάνωσαν ένα baby shower έκπληξη! Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς πήγαν καλεσμένοι σε ένα σπίτι, ενώ όταν έφτασαν ανακάλυψαν ότι ήταν το πάρτι για τον ερχομό του παιδιού τους.

Φυσικά καλεσμένη ήταν και η Χριστίνα Παππά, η οποία ανυπομονεί να γνωρίσει την εγγονή της! Μάλιστα δεν ήταν λιγες οι φορές που το ζευγάρι προσπαθούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση του, βλέποντας το εκπληκτικό σκηνικό και τις εκπλήξεις αλλα και την αγάπη των δικών τους ανθρώπων προς την νέα ζωή που θα έρθει.

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν περιμένουν με χαρά και ανπομονησία να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους.

Μάλιστα όπωσ όλα τα ζευγάρια που είνια στην ίδια κατάσταση, διανύουν μια υπέροχη περίοδο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν κρύβεται, μιας και σε κάθε νέο τους στιγμιότυπο, δείχνουν το πόσο πολύ ευτυχισμένοι και ενωμένοι είναι, μιας και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν οικογένεια με τις πιο γερές βάσεις.

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς μετά από λίγες ημέρες στο νησί των Ανέμων, όπου και πραγματοποίησαν μέρος των διακοπών τους, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την μαγική Κρήτη, για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης, αφού είναι κάτι που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στις αναρτήσεις τους και έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους, αλλά και το καλοκαίρι τους, μιας και σε λίγο καιρό από τώρα η απόλυτη προτεραιότητά τους θα είναι το παιδάκι τους.