Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ο γιος μου με μούντζωσε όταν του είπα ότι ψήφισα Τσίπρα”

22 Μαρτίου 2019 16:00

… Όχι μόνο η Άννα Παναγιωτοπούλου. Όλοι ή σχεδόν όλοι (και οι δεύτεροι είναι όσοι κέρδισαν χρήματα σε προσωπικό επίπεδο) έχουν μετανιώσει που ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα και τη “φατρία” του. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει έξω απ’ τα δόντια και τα “χώνει” στην κυβέρνηση. Aναπόφευκτα – θα προσθέταμε.

Η Άννα, μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση. Σημείωσε μάλιστα ότι αν και ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν συνέχεια… εκτός σχολείου. Πλην όμως, περνούσε τις τάξεις.

Οι δηλώσεις για την κυβέρνηση της “αριστεράς”

Αριστερή φύσει και θέσει, η ηθοποιός ανέφερε: «Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;». Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα, με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

TIP

Λέτε με… μέσο να έγινε και πρωθυπουργός; Στην Ελλάδα είμαστε, τη χώρα όπου ακόμα επικρατεί σχεδόν πλήρης αναξιοκρατία. Γιατί όχι λοιπόν…