Άννα Πρέλεβιτς: «Ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις, τώρα έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 11:09

Άννα Πρέλεβιτς: «Ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις, τώρα έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Η Άννα Πρέλεβιτς, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα σχετικά με «ναι» στην πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού, ενώ μίλησε για τη σχέση τους, και τα κοινά όνειρα που κάνουν!

Η Άννα Πρέλεβιτς επίσης ανέφερε πως στο σχολείο είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω του ύψους της και της μεγάλης διαφοράς που είχε από τα υπόλοιπα παιδιά.

«Ψήλωσα το καλοκαίρι της Α’ Γυμνασίου, κανένα αγόρι δε με φλέρταρε, ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις». Αποκάλυψε η καλλονή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι ο μπαμπάς μου ήταν μπασκετμπολίστας και ότι ήταν επώνυμος και σπουδαίος αθλητής». Αλλά η σχέση τους χαρακτηρίζεται από μεγάλη εμπιστοσύνη αφού όπως είπε: «Κάθε φορά που έχω σχέση ο μπαμπάς είναι ο πρώτος που το μαθαίνει».

«Όταν η αδελφή μου παντρεύτηκε τον Ινδό πρίγκιπα. Και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έβαλα τσιρίδα». Περιέγραψε η Άννα Πρέλεβιτς τη σχέση με την αδερφή της και την έκπληξη που ένιωσε τότε για τον γάμο της.

Μίλησε και για το σύντροφό της, Νικήτα Νομικό, με τον οποίο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται για γάμο!

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε. Ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα».

«Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.