Άννα Βαγενά: «Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία, στη Νάξο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Οκτωβρίου 2022 10:56

Την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις κατέθεσε η Άννα Βαγενά, η οποία ξάφνιασε λέγοντας πως κάνει γυμνισμό.

Η ηθοποιός και πολιτικός Άννα Βαγενά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο πώς φροντίζει τον εαυτό της.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε μπότοξ. Θέλω να πω κάτι. Να μην ταλαιπωρούνται οι γυναίκες, να φροντίζουν τον εαυτό τους. Μην πέφτετε στην παγίδα ότι αυτό είναι μόδα. Τώρα είναι μόδα να ξυρίζουν τα φρύδια τους όλες και να είναι εκεί πάνω.

Είναι σαν τη μάγισσα στη Χιονάτη. Ή κάτι φρύδια χοντρά σαν τον Παπαγιαννόπουλο, τον συγχωρεμένο. Γιατί τα κάνετε αυτά κορίτσια μου γλυκά;

Η καθεμιά είναι όμορφη για αυτό που είναι. Τα νιάτα δεν μπορούμε να τα εγκλωβίσουμε πουθενά ούτε στο πρόσωπό μας, ούτε πουθενά αλλού. Αγαπάμε τον εαυτό μας με αυτό που είμαστε μεγαλώνοντας» είπε αρχικά.

Στην πορεία αποκάλυψε ότι κάνει γυμνισμό: «Κάνω γυμνισμό σε αυτήν την ηλικία στη Νάξο. Εγώ κάθε καλοκαίρι πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών. Πιο μεγάλη απελευθέρωση υπάρχει;

Με αυτό το σώμα που έχω κι είμαι 75 χρονών. Είμαι γεννημένη το 1947. Όμως δεν έχω καπνίσει, δεν ξενυχτώ. Τρώω υγιεινά. Δεν μου αρέσει τα κρέας και τρώω σαλάτες και λαχανικά. Και δεν έχω κάνει τίποτα».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη ζωή της με και χωρίς τον άνδρα της ζωής της, Λουκιανό Κηλαηδόνη. «Δεν ήταν όλα ρόδινα. Είχαμε δυσκολίες οικονομικές, υγείας πολλά. Δεν ήταν αντικειμενικά όλα ρόδινα.

Αν μια αρρώστια τύχει σε έναν από τους δύο είναι μια πληγή. Σε μια μακροχρόνια σχέση θα υπάρχουν και κλονισμοί αλλά σημασία έχει ότι μείναμε μαζί μέχρι τέλους».

Σε άλλο σημείο είπε: «Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω δύο υπέροχες κόρες και κάνουν τη δική τους πορεία, έχω τους άντρες τους που τα έχω σαν παιδιά μου και τις συμπεθέρες μου που είμαστε φίλες.

Τα εγγονάκια μου, την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Στην οικογένειά μου τα έχω όλα και πάνε όλα καλά.

Μέσα σε όλα αυτά είναι μέσα και ο Λουκιανός. Είναι παρών σε όλα! Όταν δεν τους ξεχνάμε, οι άνθρωποι δεν φεύγουν».