Άννα Βίσση: Νέα ακύρωση live λόγω «ιατρικής σύστασης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 11:26

Λίγη περισσότερη υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Άννας Βίσση προκειμένου να την απολαύσουν και πάλι σε live.

Η τραγουδίστρια Άννα Βίσση ανέβαλε για μία ακόμη φορά την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Η Βίσση, η οποία βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες θετική στον κορωνοϊό, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έπειτα από σύσταση από τους γιατρούς, είναι υποχρεωμένη να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνισή της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βίσση έγραψε το ακόλουθο story: «Φίλοι μου, θα επανέλθω την Παρασκευή 3/2! Η παράσταση της Τετάρτης 1/2 ακυρώνεται μετά από ιατρική σύσταση!

Ευχαριστώ και πάλι για τις άπειρες ευχές που λαμβάνω καθημερινά και λυπάμαι για τις ακυρώσεις και την όποια ταλαιπωρία τυχόν προκλήθηκε από αυτές. Ευχαριστώ».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βίσση διαγνώστηκε με κορωνοϊό, κάτι που η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βίσση, μετά από αυτήν την εξέλιξη. υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στενοχωρώντας τους θαυμαστές της.

Παράλληλα, έστειλε στους διαδικτυακούς της ακολούθους μήνυμα προκειμένου να τους ενημερώσει και να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, «ανέβασε» ένα story μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω για βραδιές 27/1 και 28/1 αλλά έχω δυστυχώς covid, κάτι που δεν μου επιτρέπει να εργαστώ…

Απολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το ΣΚ του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά».

Προ ημερών, τέλος, η Βίσση βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα –όπως κάθε φορά– ενώ έχει κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της ένα καρέ μέχρι τους ώμους. Μια αλλαγή που της ταιριάζει αρκετά.