Άννα Βίσση: Ποζάρει με την κόρη της και τα εγγόνια της

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 15:27

Άννα Βίσση: Ποζάρει με την κόρη της και τα εγγόνια της

Η Άννα Βίσση έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της που απέκτησε με τον Νίκο Καρβέλα, την Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα ζει στην Αμερική και έχει αποκτήσει δυο αγόρια με τον Θανάση Πανουργιά. Αυτές τις μέρες, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Αμερική για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις της και μέσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις βρήκε την ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές με την κόρη και τα εγγόνια της.

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες: «Το πιο όμορφο και λαμπερό αστέρι», έγραψε στη λεζάντα.

Άννα Βίσση: «Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση, από τότε που τον γνώρισα άλλαξαν όλα»

Η Άννα Βίσση έδωσε μία από τις πιο ειλικρινής συνεντεύξεις της μιλώντας ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα τον γάμο αλλά και το διαζύγιό τους

H Άννα Βίσση μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία για το πόσο την έχει αλλάξει η γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο της γιαγιάς

Προφανώς, για εσάς ο Νίκος Καρβέλας αποτελεί ακόμα ένα αναπόσπαστο καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής σας;

Άννα Βίσση: «Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση, από τότε που τον γνώρισα άλλαξαν όλα»

Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα.

Στην μέχρι τώρα καριέρα σας, έχετε μουσικά απωθημένα, υπήρχε για παράδειγμα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που έγινε επιτυχία από άλλον τραγουδιστή, αλλά θα θέλετε να το έχετε ερμηνεύσει εσείς;

Και αυτό θα έλεγα ότι είναι ένα από τα απωθημένα μου και δεν είναι ένα τραγούδι, αλλά αρκετά. Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω με την Panik Records. Κομμάτια του Νίκου δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι με ένα δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος.

Έχετε χρόνο να βλέπετε τα εγγόνια σας και πόσο σας γεμίζει αυτό το γεγονός;

Μεγάλη λαχτάρα έχω να τα βλέπω και αναλόγως αυτής της λαχτάρας δεν μπορώ να πω ότι έχω τον χρόνο που θα ‘θελα. Και η κόρη μου μου λείπει πάρα πολύ. Η Αμερική είναι μακριά γι’ αυτό και στις συναυλίες φέτος θα πάω ένα μήνα και Αμερική για να το συνδυάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.