Άννα Βίσση: Θετική στον κορωνοϊό

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιανουαρίου 2023 09:23

Η Άννα Βίσση βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

H τραγουδίστρια Άννα Βίσση διαγνώστηκε με κορωνοϊό, κάτι που η ίδια έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βίσση υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Παράλληλα, έστειλε στους διαδικτυακούς της ακολούθους μήνυμα προκειμένου να τους ενημερώσει και να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα, «ανέβασε» ένα story μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω για βραδιές 27/1 και 28/1 αλλά έχω δυστυχώς covid, κάτι που δεν μου επιτρέπει να εργαστώ…

Απολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το ΣΚ του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά».

Προ ημερών, η Βίσση βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα –όπως κάθε φορά– ενώ έχει κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της ένα καρέ μέχρι τους ώμους. Μια αλλαγή που της ταιριάζει αρκετά.

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με την Δέσποινα Βανδή επέλεξε για να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, τον CEO της PANIK Γιώργο Αρσενάκο και φιλικά τους πρόσωπα γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα.

Οι δυο τραγουδιστές προσκάλεσαν τη Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους.

H Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία «Αίμα» ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο την «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2000 παρευρισκόμενους με την «Αγάπη Υπερβολική» ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική, μαγική ερμηνεία του «Δώδεκα».