Quantcast

Άννα Βίσση: Την «τσάκωσαν» στο σκάφος του Κούστα στο Αμάλφι

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2026 13:25

Η Άννα Βίσση συνεχίζει να απολαμβάνει ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια, θάλασσα και πολυτελείς στιγμές, επιλέγοντας μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Μεσογείου για να χαλαρώσει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιταλική Ριβιέρα, με το Αμάλφι να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της εντυπωσιακής της καλοκαιρινής απόδρασης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια απολαμβάνει τη μαγευτική θέα των παραθαλάσσιων χωριών της περιοχής, έχοντας ως βάση ένα υπερπολυτελές yacht που ανήκει στους κουμπάρους της και στενούς της συνεργάτες, Γιάννη και Δήμητρα Κούστα.

Το ταξίδι της Άννας Βίσση στη Μεσόγειο έχει ήδη περιλαμβάνει μερικά από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Ευρώπης. Η παρέα της πέρασε από την εκρηκτική Ίμπιζα, συνέχισε στη Νότια Γαλλία και τη διάσημη Γαλλική Ριβιέρα, ενώ ανάμεσα στους σταθμούς τους βρέθηκε και το εμβληματικό Hotel du Cap-Eden-Roc, ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς πολυτελείας στον κόσμο.

Η viral στιγμή με τις θαυμάστριες στο Αμάλφι

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ιταλία, η Άννα Βίσση έζησε και μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή με θαυμάστριές της. Δύο Κύπριες τουρίστριες, οι οποίες βρίσκονταν σε μικρότερο σκάφος στην περιοχή, αναγνώρισαν την τραγουδίστρια καθώς στεκόταν στην κουπαστή του yacht και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Μόλις την είδαν, άρχισαν να φωνάζουν το όνομά της και να της κάνουν νόημα για να τραβήξουν την προσοχή της. Η αντίδραση της Άννας Βίσση ήταν αυθόρμητη και γεμάτη χαμόγελο. Η ίδια χαιρέτησε τις θαυμάστριες, ανταποκρινόμενη με την ίδια θετική διάθεση στην όμορφη αυτή συνάντηση.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο μέσα σε λίγη ώρα απέκτησε μεγάλη απήχηση στα social media. Η τραγουδίστρια μάλιστα το μοιράστηκε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πως χάρηκε ιδιαίτερα με την τυχαία αυτή συνάντηση.

Μια σχέση ζωής με την οικογένεια Κούστα

Η φιλία της Άννας Βίσση με την οικογένεια Κούστα είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Οι δεσμοί τους έχουν ενισχυθεί μέσα από την προσωπική τους σχέση, αλλά και μέσα από την επαγγελματική συνεργασία της τραγουδίστριας με τη Δήμητρα Κούστα.

Η φιλοξενία στο πολυτελές yacht του Γιάννη Κούστα έχει γίνει πλέον μια αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια για την Άννα Βίσση, η οποία βρίσκει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της ανάμεσα στις απαιτητικές επαγγελματικές της εμφανίσεις.

Με τη μεγάλη της συναυλία στο ΟΑΚΑ να πλησιάζει τον Σεπτέμβριο, η κορυφαία ερμηνεύτρια εκμεταλλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού για να απολαύσει στιγμές ανεμελιάς, δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα και σε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία της Μεσογείου.

Η Άννα Βίσση αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως ξέρει να συνδυάζει τη λάμψη μιας μεγάλης σταρ με την ανάγκη για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης, δημιουργώντας αναμνήσεις που συνοδεύουν το φετινό της καλοκαίρι.