Άννα Βίσση: Υιοθέτησε την πιο hot τάση στα μαλλιά της

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιανουαρίου 2023 15:20

Άννα Βίσση: Υιοθέτησε την πιο hot τάση στα μαλλιά της

Η ανανεωμένη Άννα Βίσση βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα – όπως κάθε φορά – και είδαμε ότι έχει κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της ένα καρέ μέχρι τους ώμους. Μια αλλαγή που της ταιριάζει αρκετά.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Λάμπης Λιβιεράτος: «Ήμασταν ερωτευμένοι με την Άννα Βίσση, δεν ήταν σχέση συμφέροντος»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στον δεσμό που είχαν στο παρελθόν, αλλά και τη ζήλια του Νίκου Καρβέλα.

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν τότε ζευγάρι ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το “ανθρώπινο”. Το συζητήσαμε πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση μαζί του. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλούσαμε και τον ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν εκείνη την εποχή ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν με την Άννα Βίσση για το συμφέρον του.

«Είχαν γραφτεί τέρατα για μένα τότε. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος. Αγαπηθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί, προκειμένου να πετύχω κάτι, ότι είμαι μαζί της, γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».