Άννι Γουέρσινγκ: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η ηθοποιός

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιανουαρίου 2023 08:20

Έφυγε από τη ζωή η Άννι Γουέρσινγκ σε ηλικία 45 ετών.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Άννι Γουέρσινγκ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί για πρώτη φορά το 2020.

Ο σύζυγός της και ηθοποιός Στίβεν Φουλ, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση. Είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2009 και απέκτησαν τρία αγόρια, 12 και 4 ετών.

«Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα. Αλλά μας άφησε τα εργαλεία για να το γεμίσουμε. Έβρισκε το θαύμα στην πιο απλή στιγμή. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας δίδαξε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει. ‘Πηγαίνετε να τη βρείτε. Είναι παντού.’ Και ακριβώς αυτό θα κάνουμε», ανέφερε ο σύζυγός της.

Παρότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο, η ηθοποιός συνέχισε να εργάζεται, λαμβάνοντας σημαντικούς ρόλους στις σειρές «Star Trek: Picard» και «The Rookie».

Η Γουέρσινγκ ήταν κυρίως γνωστή για τον ρόλο της ως Ρενέ Γουόκερ στη σειρά «24».

Παράλληλα, είχε εμφανιστεί και σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Bosch» και «Timeless». Παράλληλα, ήταν η Τες του πασίγνωστου βιντεοπαιχνιδιού «The Last of Us».

Η Γουέρσινγκ άρχισε την καριέρα της με γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Star Trek: Enterprise» και συνέχισε με ρόλους σε σειρές όπως «Supernatural» και «Cold Case».

Από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο του 2007, έπαιξε την Αμέλια Τζοφ στη σαπουνόπερα «General Hospital» του ABC, ενώ ένας από τους γνωστότερους ρόλους της ήταν όταν υποδύθηκε την ειδική πράκτορα του FBI Ρενέ Γουόκερ στην έβδομη και στην όγδοη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «24».

Μετά τη συμμετοχή της για δύο σεζόν στο «24», η Ηουέρσκινγκ έπαιξε ως γκεστ σταρ σε διάφορες σειρές, όπως τα «CSI», «NCIS», «Rizzoli & Isles», «Hawaii Five-0», «Body of Proof», «Dallas», «Revolution», «Castle», «Blue Bloods», «The Vampire Diaries» και «Touch».

Τον Δεκέμβριο του 2012, αποκαλύφθηκε ότι θα συμμετέχει στο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 3, «The Last of Us».

Πέρα από το voice acting έκανε και motion-capture για την Τες.

Το 2014, συμμετείχε στην πρώτη σεζόν της αστυνομικής σειράς «Bosch» του Amazon Prime και τέλος, το 2022 υποδύθηκε τη βασίλισσα των Μποργκστη δεύτερη σεζόν του «Star Trek: Picard».