Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήμουν καθηλωμένη για 44 ημέρες, δεν θα τρέξω ξανά»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Ιουλίου 2023 10:25

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία αποκάλυψε το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», αποκαλύπτοντας τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της εξαιτίας χειρουργικής επιπλοκής, που έχει αλλάξει την καθημερινότητά της και -μεταξύ άλλων- την έχει κρατήσει μακριά από την τηλεόραση.

«Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα γιατί πέρασα και περνάω δύσκολα. Βίωσα μία εμπειρία ζωής, που άλλαξε τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου.

Μπήκα να κάνω χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο. Όταν ξύπνησα, είχε γίνει ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γονάτου μου», ανέφερε αρχικά η Ναθαναήλ.

Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια υπήρξε μία επιπλοκή, η οποία με καθήλωσε στο κρεβάτι. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να σταθώ.

Το πόδι μου μετά την επιπλοκή άρχισε να μαυρίζει, να καίγεται. Το τύλιγα με παγωμένες γάζες και επιδέσμους για να αντέξω τον πόνο.

Τραυματίστηκαν κάποια νεύρα στο πόδι. Για 44 ημέρες ήμουν καθηλωμένη!

Χρειάστηκε να απευθυνθώ σε αναισθησιολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ ισχυρή αγωγή και νευροπαθητικά φάρμακα. Εθίστηκα σε πολύ δυνατά οπιούχα παυσίπονα, ζούσα με το ρολόι στο χέρι για να δω πότε μπορώ να πάρω την επόμενη δόση».

Στη συνέχεια, η Ναθαναήλ τόνισε: «Το καλύτερο αναλγητικό ήταν τα χαρτομάντηλα, έκλαιγα πολλές φορές την ημέρα. Πίστευα ότι δεν θα περπατήσω ξανά.

Πιστεύω ότι θα φτάσω σε έναν πάρα πολύ καλό βαθμό αλλά δεν θα γίνω όπως πριν.

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Το πόδι δεν λυγίζει όπως πριν. Δυσκολεύομαι να βγω από το αυτοκίνητο. Δεν θα μπορέσω να μπω ποτέ ξανά στην πίσω θέση του αυτοκινήτου ή σε μία στενή θέση αεροπλάνου, δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τρέξω.

Τα παιδιά μου ζουν και σπουδάζουν στην Αμερική, πήρα τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψω με αναπηρικό αμαξίδιο. Γνώριζαν την κατάσταση της υγείας μου αλλά δεν είχαν την πλήρη εικόνα. Σοκαρίστηκαν όταν με είδαν».