Αννίτα Ναθαναήλ: Μια βόλτα στον Γερμανό την έκανε πλούσια

30 Ιανουαρίου 2022 17:00

Αννίτα Ναθαναήλ: Μια βόλτα στον Γερμανό την έκανε πλούσια

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Αννίτα Ναθαναήλ και αυτό συμβαίνει καθώς φουσκώνει με περηφάνια για τον άντρα της.

Ο Κρίς Χέμπερτ έλαμψε με την παρουσία του, στις πισίνες της Ελλάδας ως αθλητής του πόλο και πήρε πολλούς τίτλους.

Το ίδιο ακριβώς κάνει τώρα και με τα i Repair που αναμφίβολα θεωρείται η εταιρεία της δεκαετίας.

Ενώ τα υποκαταστήματά της ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και βρίσκονται πλέον παντού.

Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία που ήταν θέμα χρόνου ένας από τους μεγάλους να ζητήσει… προξενιό με τον πανέξυπνο Αμερικανό.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο Γερμανό που έβαλε τους διευθυντές του να ξεκινήσουν ένα κύκλο διαπραγματεύσεων για την αγορά του brand εξ ολοκλήρου.

Ο Κρις ήταν κάθετος καθώς από την πρώτη στιγμή το i Repair.

Το θεωρεί σαν το τρίτο του παιδί (μετά τις αγαπημένες του κόρες από την Αννίτα) και φυσικά θεωρεί το προσωπικό, σαν δικούς του ανθρώπους.

Το φλερτ όμως από τον Πάνο Γερμανό και τους ανθρώπους του, ήταν έντονο. Όπως και το χρηματικό έπαθλο.

Έτσι την εβδομάδα που μας πέρασε, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και πλέον Χάμπερτ και Γερμανός είναι συνέταιροι με ποσοστό 50% έκαστος.

Ενώ η διεύθυνση του branf θα παραμείνει στον Κρις ο οποίος θα πλαισιωθεί με ανθρώπους του Έλληνα επιχειρηματία.

Έτσι ώστε το i Repair να απογειωθεί ακόμα περισσότερο. Όσο το οικονομικό αντίτιμο αυτού του γάμου, οι πληροφορίες από το οικονομικό ρεπορτάζ μιλάνε για διψήφιο αριθμό. Σε εκατομμύρια….

Η ιδέα που έγινε πραγματικότητα

Ο ίδιος ο Χάμπερτ λέει για το δημιούργημα του. «Η ιδέα μου ήρθε πολύ απλά. Ήμουν από μικρός – αυτό που στην Αμερική λέμε – «Computer guy».

Ο πατέρας μου είχε υπολογιστή στο σπίτι την δεκαετία του 1970. Έτσι, πέρασε αυτό το μικρόβιο και σε όλη μου την ζωή ασχολούμουν με την τεχνολογία.

Κάποια λοιπόν στιγμή, ενώ η κόρη μου ήταν περίπου ενός και η γυναίκα μου ασχολούνταν με τα δικά της επαγγελματικά θέματα.

Με έπαιρναν συνέχεια φίλοι μου τηλέφωνο και έλεγαν «ο υπολογιστής μου έπαθε αυτό, ο printer μου δεν δουλεύει, κόλλησα έναν ιό, τι να κάνω;».

Σκέφτηκα λοιπόν ότι εντάξει μπορεί οι φίλοι μου να ξέρουν ότι εγώ ασχολούμαι με τους υπολογιστές αλλά μάλλον κάτι λείπει στην αγορά.

Δεν είμαι και Έλληνας για να έχω ένα εκατομμύριο φίλους. Επομένως, στηρίχτηκα σε αυτή τη διαπίστωση.

Το συζήτησα με την γυναίκα μου και άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση. Έβαλα μια αγγελία στις εφημερίδες και προσέλαβα τους πρώτους τρεις εργαζόμενούς μας. Έτσι απλά».

Το υπόγειο στην Γλυφάδα

Ο ίδιος μοιράζεται τις πρωτοποριακές ιδέες που είχε και που απογείωσαν το i Repair καθώς δεν έμοιαζε με κανένα άλλο.

Ο Κρις έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο sitenou-pou.gr:

«Ξεκινήσαμε στην Γλυφάδα στο υπόγειο του City Plaza. Στην αρχική φάση του iRepair πηγαίναμε εμείς στα σπίτια των ανθρώπων που ήθελαν να φτιάξουν τον υπολογιστή τους.

Όμως σταδιακά παρατηρήσαμε ότι οι άνθρωποι μας έφερναν τα μηχανήματά μας στον χώρο μας και ότι πολύ λίγες φορές κάναμε αυτό το «in home service» το οποίο είχα αρχικά σκεφτεί.

Προσαρμόσαμε, λοιπόν, τον χώρο μας ώστε να μπορεί όποιος μας φέρνει το μηχάνημά του να μπορεί να κάτσει και να περιμένει όσο θέλει.

Στον κόσμο δείχνει να αρέσει η ατμόσφαιρα του μαγαζιού, να κάθεται εδώ.

Και να περιμένει να πάρει πίσω γρήγορα την συσκευή του, να ψωνίσει από τα gadgets που έχουμε, να πιει τον καφέ του».

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία για τον Κρις και η ιστορία λέει ότι θα μπουν στον λογαριασμό του, μετά από αυτή την επιχειρηματική επιτυχία πολλά πολλά εκατομμύρια ευρώ…

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO