Αννίτα Πάνια: «Δεν διασκέδασα τον γάμο με τον Νίκο Καρβέλα»

8 Μαΐου 2022 15:30

Αννίτα Πάνια: «Δεν διασκέδασα τον γάμο με το Νίκο Καρβέλα»

Η Αννίτα Πάνια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση.

Η Αννίτα Πάνια μεταξύ άλλων, μίλησε για την μακρόχρονη σχέση και τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα.

«Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους».

«Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο».

Αννίτα Πάνια: Έκανε την απόλυτη αποκάλυψη για τον Νίκο Καρβέλα

Η Αννίτα Πάνια μίλησε για τον έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα σε μία σπάνια εξομολόγηση στην εκπομπή Happy Day.

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και για πρώτη φορά αποκάλυψε το πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Καρβέλα και της ζήτησε να γίνουν ζευγάρι.

Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ”.

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις παρουσιάστριες που αρνείται πεισματικά να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Ενώ γνωρίζουμε ελάχιστα για το πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και το ποιος είναι ο τωρινός της σύντροφος.

Την ίδια στιγμή έχει ζητήσει ευγενικά σχεδόν από όλους τους δημοσιογράφους να μην κάνουν ερωτήσεις που αφορούν τον γιο της Ανδρέα αφού όπως έχει παραδεχτεί της έχει απαγορεύσει να μιλάει για τον ίδιο δημόσια σε εκπομπές.

Φυσικά η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις τρεις δεκαετίες που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας ανεξίτηλο το δικό της στίγμα στο τηλεοπτικό τοπίο

“Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο.”

Φέτος η Αννίτα Πάνια εχει αναλάβει τη βραδινή ζώνη του Οpen παρουσιάζοντας την εκπομπή ανοιχτά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το late night show στους ιθύνοντες του σταθμού