Αννίτα Πάνια: «Σαν σύντροφος είμαι χάλια, κάποιες φορές και ανυπόφορη»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 11:06

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Αννίτα Πάνια.

Η Ελεονώρα Μελέτη, παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Αννίτα Πάνια και μίλησαν για το ξεκίνημα στην τηλεόραση, τον γάμο της , τον γιο της, την αυστηρή κριτική και τα σχόλια. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους φόβους της όπως και στη νέα εκπομπή.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλεος!» που θα παρουσιάσει με τον Ηλία Ψινάκη, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα στο MEGA στις 00.10.

«Εγώ και ο Ηλίας έχουμε σκεφτεί διάφορα κατά καιρούς, γιατί είμαστε φιλαράκια και αγαπιόμαστε, η ιδέα για το ‘Έλεος!’ ήρθε από το MEGA. Εγώ αισθάνομαι ότι πάντα συνεντεύξεις έκανα στην τηλεόραση. Στο παρελθόν ήταν διαφορετικά και τώρα είναι αλλιώτικο», είπε αρχικά η Πάνια.

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει δήλωσε: «Στην τηλεόραση μπήκα μέσω του Ομήρου Ευστρατιάδη, πριν δίδασκα γαλλικά. Το concept για το ‘Χρυσό Κουφέτο’ ήταν δική μου ιδέα. Το ‘Χρυσό Κουφέτο’ ήταν για δύο με τρία χρόνια και το θυμόμαστε, σαν να συνέβαινε πολύ καιρό. Την κριτική την αποδέχομαι, άσχετα με το αν συμφωνώ, έχω γίνει αποδέκτης κριτικής και σε προσωπικό επίπεδο

Κι εγώ που βλέπω τις παλιές εκπομπές μου στο YouTube, για την εποχή ήταν ‘περίεργο’ το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και αθώες οι προθέσεις μας. Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές. Ένοχη θα είχα μόνο αν δεν έρχονταν οι άνθρωποι με χαρά και δεν τις έβλεπαν με χαρά».

«Είχα ακούσει πως είμαι κακός άνθρωπος που έχω μίσος για τους ανθρώπους. Είναι περίεργος κάποιος, που σκέφτεται έτσι», συμπλήρωσε.

Η Πάνια τοποθετήθηκε για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα και για τον γιο της.

«Παντρεύτηκα, έγινε κι αυτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα ποτέ, η σχέση με τον Νίκο ήταν συμβατή. Ήταν ένα event. Ο Νίκος Καρβέλας μου έκανε τύπου ‘πέσιμο’ από το τηλέφωνο. Δεν είχα μητρικό φίλτρο, διακαή πόθο να κάνω παιδί, ήρθε από την σχέση μου με τον Νίκο. Περνάμε ωραία με τον γιο μου, είναι η προσφιλέστερη παρέα μου. Τον γιο μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Ανασφάλεια και ανησυχία έχεις πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι συμβουλεύει τον γιο της και τι «αποτύπωμα» θέλει να αφήσει στην τηλεόραση;

«Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν άνθρωπο, πόσω δε τον γιο μου, για το τι θα κάνει στη ζωή του. Εγώ έφαγα καταπίεση μικρή και τι γίναμε; Μιλάμε γαλλικά για να θυμηθούμε την γλώσσα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα γενικότερα, όχι στην καρδιά του Νίκου, με ενδιαφέρει να περνάω καλά. Η Άννα είναι χαρά μου που είναι στην ζωή μου, τη θαυμάζω και την αγαπώ», απάντησε η Πάνια.

«Δεν έχω συνταγή και κανόνες για έναν σύντροφο, δεν αντέχω να είμαι με ανθρώπους επιτηδευμένους. Σαν σύντροφος είμαι χάλια νομίζω. Αν δεν είμαστε φίλοι δεν μπορώ να συνυπάρξω. Καταλαβαίνω ότι, κάποιες φορές είμαι και ανυπόφορη. Δεν την θέλω την γκρίνια, τη σιχαίνομαι. Μπορεί να είμαι ψιλοεμμονική, να θέλω κάτι και να το πιστεύω. Με όλους τους ανθρώπους μου είμαι προστατευτική και τρυφερή. Η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια είναι η αρρώστια», υπογράμμισε σχετικά με τον χαρακτήρα της.

«Τηλεόραση δεν βλέπω πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι κανένας τυχαία στην τηλεόραση, για κάποιον λόγο. Οι καλεσμένοι μας μπορεί να φεύγουν και να λένε όντως ‘Έλεος!’», παραδέχθηκε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Στο ‘Έλεος!’ θα έχει συνέντευξη και θα βλέπεις και αυτό που συμβαίνει στις εκπομπές και συνήθως δεν το βλέπεις. Έχουμε κι ένα κομμάτι που μιλάμε με τον κόσμο, σαν podcast. Η τηλεθέαση είναι δύσκολο πράγμα, πάντα με απασχολούσε. Την ιδιά στιγμή με ενδιαφέρει η εκπομπή να αρέσει στον κόσμο ως περιεχόμενο», δήλωσε κλείνοντας η Πάνια.