Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο παίκτης του Big Brother! «Το βίντεο είναι κομμένο»

Δημοσιεύθηκε: 09/09/2020 14:05
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο παίκτης του Big Brother! "Το βίντεο είναι κομμένο"

Ένα 24ωρο μετά τον σάλο που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο του παίκτη του Big Brother με σεξιστικές αναφορές και ατάκα για βιασμό που τον οδήγησε στην αποπομπή του από το σπίτι, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, έκανε μια τυπική δήλωση χωρίς αναφορά ωστόσο στο περιστατικό.

«Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει», λέει στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.

«Το βίντεο είναι κομμένο»

Για την ώρα, οι μόνοι που έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του είναι οι στενοί συγγενείς του. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν, ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι το νόημα της φράσης ήταν διαφορετικό.

«Το βίντεο δεν έχει προβληθεί όπως πρέπει… Το βίντεο είναι κομμένο».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.