Ανοιχτός πόλεμος στην οικογένεια Σταθοκωστόπουλου για τη Σπυροπούλου!

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020 10:00
Ανοιχτός πόλεμος στην οικογένεια Σταθοκωστόπουλου για τη Σπυροπούλου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι το καινούργιο ζευγάρι της σόουμπιζ για το οποίο συζητούν όλοι.

Ακόμα κι αν οι ίδιοι αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις και επί της ουσίας δεν έχουν επιβεβαιώσει ανοιχτά τη σχέση τους, όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα, καθώς η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κυκλοφορούν ανοιχτά μαζί και δεν αποφεύγουν τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η σχέση αυτή, λοιπόν, που είναι πλέον γνωστή στους πάντες, ήταν επόμενο να γίνει γνωστή και στα μέλη της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, τους γονείς του Βασίλη και την αδελφή του Αφροδίτη.

Και ήταν εξίσου επόμενο, όλοι αυτοί να μη δουν με πολύ καλό μάτι το γεγονός ότι για τον επιχειρηματία, μερικά χρόνια μετά τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

“Όχι πάλι τα ίδια”

Είναι γνωστό πλέον στους πάντες ότι η οικογένεια του επιχειρηματία ήταν ένας από τους βασικότερους και πλέον καταλυτικούς παράγοντες που εκείνος δεν παντρεύτηκε ποτέ την Κατερίνα Καινούργιου και οι δύο τους χώρισαν.

Ιδιαίτερα η αδελφή του ήταν ενάντια σε αυτό το γάμο, επιμένοντας ότι η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν άρμοζε στην οικογένεια του Βασίλη και τον ίδιο. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει παραδεχθεί ότι -άπειρη τότε- εξέθεσε πολύ τη σχέση στα ΜΜΕ και στα σόσιαλ, με συνέπεια πράγματι οι δύο τους να μην έχουν καμία ιδιωτικότητα.

Πέρα απ’ αυτό, η οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, μια οικογένεια πολύ χαμηλών τόνων που δεν εκτίθεται ποτέ στα φώτα, διαφωνεί με την εμπλοκή των μελών της με ανθρώπους από το χώρο της σόουμπιζ.

Αν προσθέσουμε τώρα σε αυτό και το πόσο άσχημα εκτέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το δημόσιο καυγά που είχε με πρώην αγαπημένο της σε νυχτερινό κέντρο, καταλαβαίνουμε ότι η σχέση αυτή είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει η οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Ο ίδιος όμως βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και δεν διστάζει να συγκρουστείμε την οικογένειά του, όπως είχε κάνει αρχικά και στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι καυγάδες είναι στην ημερησία διάταξη στην οικογένεια του επιχειρηματία και ιδιαίτερα κάθε φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από κάποια κοινή του εμφάνιση με την παρουσιάστρια.

Παρόλα αυτά, η σχέση συνεχίζεται και οι δύο τους φαίνεται να είναι αχώριστοι, αφού μέχρι στιγμής ο έρωτας επικρατεί της οικογενειακής λογικής…

Πηγή: Περιοδικό Ciao

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.