«Ανοιχτόμυαλή» και επισήμως η Έλλη Στάη – πότε έχει πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε: 20/03/2019 14:32

«Mε τα μάτια της Έλλης», «Έλλης πόντος» και πολλά άλλα είναι στο μενού του παρελθόντος των τίτλων των εκπομπών που κατά περιόδους έχει παρουσιάσει η Έλλη Στάη. Το νέο της τηλεοπτικό πόνημα, όμως, δεν έχει καθόλου να κάνει με τ’ όνομά της, αλλά με το… ποιόν της.

Ευφυής γυναίκα, αποφάσισε να δώσει τον τίτλο στην καινούρια της εκπομπή -έρχεται-«Open Mind». Aνοιχτό μυαλό ελληνιστί. Το Open, το όνομα του καναλιού, την αβάνταρε ούτως ή άλλως στην επιλογή.

Το ντιλ της ανκοργούμαν του σταθμού της Παιανίας, πέραν του κεντρικού δελτίου, αφορούσε και εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή. Στα γνώριμα χωρικά ύδατα της Έλλης δηλαδή.

Η ανακοίνωση

«Με διεισδυτική ματιά, OPEN mind προσέγγιση και αναλυτική διάθεση, η Έλλη Στάη επιστρέφει στη late night ζώνη με ένα διαφορετικό talk show που έρχεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας, σε μια προεκλογική περίοδο, η οποία αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα και…εκρηκτική!

Φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Στο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σκηνικό της εκπομπής, η Έλλη Στάη θα φιλοξενεί όχι μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, που θα φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα της, αλλά και ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή».

TIP

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού η «Open Mind» Έλλη Στάη θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Απριλίου και η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ.