Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι διακοπές στη Σύμη με τους γονείς της και το μήνυμά της

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 09:50

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι διακοπές στη Σύμη με τους γονείς της και το μήνυμά της

Οικογενειακές διακοπές στη Σύμη κάνει η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα ταξίδι με τους γονείς της και φρόντισε να το κάνει γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζοντας τον χρόνο που πρέπει να αφιερώνουμε στην οικογένεια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε: «Αυτό το ταξίδι στην Σύμη θα μείνει πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου. Όχι μόνο για την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού, αλλά και γιατί για μένα και τις κόρες μου είχε μεγάλη συναισθηματική αξία. Γιατί το κάναμε παρέα με τον πατέρα και την μητέρα μου.
Δώστε χρόνο στην οικογένειά σας. Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα και δεν γυρνάει πίσω. Δώστε χρόνο και αγάπη γιατί ο μόνος πραγματικός πλούτος της ψυχής είναι η οικογένεια. Ανεκτίμητες στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες».

Μαζί τους ήταν φυσικά και ο Χάρης Βαρθακούρης με τα παιδιά τους, Μελωδία και Λιόνα με την περήφανη μαμά και σύζυγο να κρατά αναμνήσεις μέσα από φωτογραφικά κλικ.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι διακοπές στη Σύμη με τους γονείς της και το μήνυμά της

Αντελίνα Βαρθακούρη

Όπως ανέφερε το okmag, πριν από λίγο καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε τον λόγο που δεν ανεβάζει πλέον φωτογραφίες της στα social media. Και μίλησε για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.
Mε αφορμή το Q&A που έκανε, ανέφερε για την απόφασή της να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και του… διαδικτύου: «Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
«Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ», τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.