Αντελίνα Βαρθακούρη: οι κόρες της εισέβαλλαν στο πλατό κρατώντας λουλούδια (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 18:15
Αντελίνα Βαρθακούρη: οι κόρες της εισέβαλλαν στο πλατό κρατώντας λουλούδια (βίντεο)

Η Μελωδία και η Λιόνα κάθε σαββατοκύριακο ακολουθούν τους γονείς τους στο πλατό της εκπομπής τους. Η Αντελίνα Βαρθακούρη χθες είχε την πιο όμορφη έκπληξη

Αντελίνα Βαρθακούρη: οι κόρες της εισέβαλλαν στο πλατό κρατώντας λουλούδια. Ο Χάρης είχε την ιδέα να κάνουν έκπληξη στη μαμά τους και να βγουν στον αέρα για να της προσφέρουν λουλούδια. Βέβαια η Αντελίνα εκτός από έκπληκτη ήταν και φανερά συγκινημένη. Μάλιστα νωρίτερα ο Χάρης Βαρθακούρης της αφιέρωσε μια δημοσίευση στο Instagram γράφοντας:

«Μητέρα:
μια “δουλειά” από την οποία δεν μπορείς να παραιτηθείς, είναι 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο, δεν σε πληρώνει, που τη μέρα που γιορτάζεις δεν δικαιούσαι να πάρεις άδεια από αυτή και που προκειμένου να γίνεις μητέρα χάλασες, πιθανόν, για πάντα τη σιλουέτα σου. Δεν αναφέρομαι καν στους πόνους που πέρασες, τις ναυτίες, τους εμετούς, τις τρελαμένες ορμόνες για 9 μήνες (τουλάχιστον).
Παρόλα αυτά είναι η ωραιότερη του κόσμου.
Να ξέρετε ότι εμείς οι πατεράδες/συζυγοι/σύντροφοι/φίλοι, σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε (ακόμα κι όταν δεν το δείχνουμε) και θα σας ευχαριστούμε εφ’όρου ζωής που φέρατε τα παιδιά μας στον κόσμο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και χρόνια αμέτρητα στη μητέρα των παιδιών μου»

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;

Τα κορίτσια μπήκαν στο πλατό με δύο μπουκέτα, αγκάλιασαν τη μαμά τους και της εξέφρασαν την αγάπη τους, με την ίδια να συγκινείται. Στην ερώτηση αν θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδάκια τόσο η Αντελίνα, όσο και ο Χάρης ήταν θετικοί.