Ανθή Σαλαγκούδη: Η επική αντίδραση σε ατάκα του Γιώργου Λιανού στο «Survivor All Star»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Ιανουαρίου 2023 10:53

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης κλήθηκαν να αγωνιστούν το βράδυ της Τετάρτης Διάσημοι και Μαχητές στο «Survivor All Star» και ο Γιώργος Λιανός… θυμήθηκε την Ανθή Σαλαγκούδη.

Στο χθεσινό αγώνισμα, ο στόχος θύμισε στον Γιώργο Λιανό την προσπάθεια που είχε κάνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Ανθή Σαλαγκούδη στο παρελθόν.

Μάλιστα, ζήτησε από το μοντάζ του ριάλιτι να παρουσιάσει ξανά την προσπάθεια της Σαλαγκούδη, κάνοντας αναφορά στην έκφρασή της, που είχε προκαλέσει τότε ποίκιλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

«Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος ‘Ανθή Σαλαγκούδη’ τους περιμένει», είπε αρχικά ο Λιανός, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα.

Και πρόσθεσε: «Είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε».

Όπως ήταν φυσικό η Σαλαγκούδη δέχθηκε πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από story στο Instagram. «Ανεβάζοντας» μια φωτογραφία της έγραψε: «Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει ‘στόχος Σαλαγκούδη’. (ε με φάγατε με τα μηνύματα δεν άντεξα!)».

Από εκεί και πέρα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το παιχνίδι στο προηγούμενο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση για το αν θα έπρεπε να την ακολουθήσει.

Ο Professor παραμέρισε τα συναισθήματά του και αποφάσισε να παραμείνει και να παλέψει. Της έστειλε ωστόσο το δικό του μήνυμα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα και για την υγεία της μητέρας της.

Στο Συμβούλιο του Νησιού όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με την άποψη των υπολοίπων παικτών, οι οποίοι αναγνωρίζοντας πως κάθε σχέση είναι διαφορετική, στη συντριπτική τους πλειοψηφία υποστήριξαν ότι στη θέση του Σπύρου θα είχαν ακολουθήσει το ταίρι τους, καθώς όπως αναφέρθηκε συντρέχει λόγος υγείας.

Ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει παραπάνω πληροφορίες για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Βρισηίδας για να δικαιολογήσει την παραμονή του, ενώ προσέθεσε ότι έχει έναν ιερό σκοπό τον οποίο δεν μπορεί να εγκαταλείψει από τώρα.