Ανθή Σαλαγκούδη: «Προέκυψε το Survivor και την άφησα την κατάψυξη ωαρίων»

10 Απριλίου 2022 20:15

Ανθή Σαλαγκούδη: «Προέκυψε το Survivor και την άφησα την κατάψυξη ωαρίων»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην Ζωή Κρονάκη σχετικά με την απόφασή της να προχωρήσει στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Προέκυψε το Survivor και την άφησα την κατάψυξη ωαρίων».

«Ήταν ακριβώς κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή αν θες δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή και μια επιλογή της επιστήμης. Ώστε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία». Είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η μητέρα της την προέτρεψε να το κάνει

«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή απλά τότε ήμουν πιο μικρή και νόμιζα έχω όλο το χρόνο μπροστά μου. Γιατί σκεφτόμουν να γίνω μανούλα και το άφησα. Δεν ήταν προτεραιότητά μου. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό. Ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη. Και επειδή το έζησα μαζί της, εκεί αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω. Αυτό ήταν πριν το Survivor. Μετά προέκυψε το Survivor και την άφησα την κατάψυξη ωαρίων».

Για το βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της

«Είχα δώσει μια συνέντευξη πριν ξεκινήσω τη διαδικασία και πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα. Ανέφεραν ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Υπήρξε ένα ενδιαφέρον και είδα ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης. Μου έστελναν κοπέλες ότι ντρέπονται να το πουν στην οικογένειά τους. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού. Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω».