Άνθιμος Ανανιάδης: τι λένε τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ DNA

22 Ιανουαρίου 2019 20:16

… Και το όνομα αυτής, Μαρία Νεφέλη Γαζή. Πολύς ντόρος, εδώ και καιρό μάλιστα, έχει προκληθεί με την περίπτωση του ηθοποιού και της πρώην συντρόφου του. Μήνες τώρα. Επιτέλους, όμως, μπήκε στο τριπάκι να κάνει τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της.

Αφού πήρε τα αποτελέσματα του τεστ στα χέρια του, λοιπόν, έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram.

Τι έγραψε

“Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από τη πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιος μου, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του, καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.”

“Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θ’ αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου, όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid#happynameday #Timotheos».”

——–