Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Συντάκτης: Newsroom

15 Απριλίου 2024 17:11

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε σε Instagram stories μερικά βίντεο στα οποία μιλά για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, πόσα πήρε και πώς τα έχασε μέσα σε έναν μήνα από τη γέννηση του γιου της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Νίκο Ράικο, και μάλιστα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τον γιο της.

H Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Αυτή τη φορά, φορώντας ένα μαύρο skinny jean και ένα λευκό t -shirt το μοντέλο και ηθοποιός που το κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μιλά στο βίντεο και μάλιστα λέει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 12 κιλά, τα οποία όπως φαίνεται δεν άργησε να χάσει.

«Σας δείχνω το skinny jean μου, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η κάθε μία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε» είπε σε ένα από τα αποσπάσματα η Αντιγόνη Κουλουκάκου και συνέχισε:

«Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψηλόλιγνο σκελετό και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια».

«Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι».

«Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω. Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας».