Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της «Ιουλίας» από τη Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

13 Δεκεμβρίου 2022 15:32

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της «Ιουλίας» από τη Γη της Ελιάς

Μπορεί στη «Γη της Ελιάς» να βλέπουμε την Ιουλία να μοιράζεται ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Στάθη και τον Κουράκο, όμως στην προσωπική της ζωή είναι αφοσιωμένη σε έναν και μόνο άντρα, τον σύντροφό της.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Νίκο, ψυχολόγο στις σπουδές και εργαζόμενο στην πολεμική αεροπορία.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποφεύγει να δίνει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του συντρόφου της, όμως προσφάτως που ήταν η γιορτή του Νίκου της, θέλησε να του ευχηθεί με τον πλέον τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν κοινή τους φωτογραφία και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αυτού του έρωτα, ούτε πότε ξεκίνησε, ούτε αν το ζευγάρι έχει βλέψεις για να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω μείνει μήνες στη Νέα Υόρκη και η μητέρα μου δεν το γνώριζε»

H Αντιγόνη Κουλουκάκου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αξίες της στη ζωή.

Η Ιουλία από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική ηρωίδα που τη συνθέτει ένα δυσεπίλυτο και ταυτόχρονα ελκυστικό παζλ χαρακτηριστικών, συναισθημάτων και αντιδράσεων. Κάτι που σπάνια συναντάς.

Εξίσου ιδιαίτερη, αν και με μια υφή διαφορετική, είναι και η άκρως περιζήτητη πλέον ηθοποιός που την ενσαρκώνει, η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Γιατί όσο και αν προσπαθήσεις να τη γνωρίσεις καλύτερα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα αποδειχτεί δύσκολος -και παράλληλα σαγηνευτικός- «αντίπαλος», αφού είναι εξαρχής διατεθειμένη να αποκαλύψει για τον εαυτό της μόνο όσα επιθυμεί.

Ποιο είναι το πιο επαναστατικό πράγμα που έχεις κάνει; Και αν ρωτούσα τη μητέρα σου, τι θα απαντούσε;

Η μητέρα μου δεν σοκάρεται με τίποτα, τα έχει δει όλα από εμένα. Και γενικά είναι πολύ cool μαμά και γιαγιά. Μοντέρνα πολύ. Πλέον δεν είναι επαναστατικό, αλλά τότε μου φάνταζε ακραίο: Έχω πάει στη Νέα Υόρκη και έχω μείνει για μήνες και δεν το γνώριζε. Δεν το έμαθε ποτέ. Δεν το συνιστώ στα νέα παιδιά, μην πειραματιστείτε.

Στον δικό σου κώδικα ποια αξία είναι αδιαπραγμάτευτη;

Μία, ε; Δύσκολο αυτό που μου ζητάς. Να πω έστω τρεις; Ελευθερία, αγάπη, ειλικρίνεια, γενναιοδωρία, υπευθυνότητα. Είπα πέντε τελικά και λίγες μου φαίνονται. Δεν γίνεται. Ένας κώδικας ηθικής δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και την τιμιότητα, τη σύνεση, τη δικαιοσύνη, τον σεβασμό, πέρα από αυτά που ήδη είπα. Επίτρεψέ μου, αλλά δεν μπορώ να επιλέξω.

Ποιο είναι το σύνθημα της δικής σου ζωής, Αντιγόνη;

Η ζωή είναι όμορφη. Πάντα!

Πηγή: «ΟΚ!»