Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε στον «αέρα» εκπομπής με τον θάνατο του πατέρα της

2 Μαΐου 2022 17:25

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε στον «αέρα» εκπομπής με τον θάνατο του πατέρα της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν σήμερα καλεσμένη στη εκπομπή «Στούντιο 4». Η ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» λύγισε στην εκπομπή καθώς θυμήθηκε τον θάνατο του πατέρα της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Λύγισε στον «αέρα» εκπομπής με τον θάνατο του πατέρα της

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια φωτογράφηση που είχε κάνει και ακριβώς εκεί την ημέρα είχε πεθάνει ο πατέρα της.

«Θα σας πω κάτι τραγικό εδώ πέρα. Εδώ, σε αυτή τη φωτογράφιση, είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Είναι το 2013, ο μπαμπάς μου πέθανε 22 Νοεμβρίου και ήμασταν στο στούντιο του Γιώργου Μαυρόπουλου, που είμαι η μούσα του, στις αρχές Δεκεμβρίου. Μια μέρα του είπα πως ήθελα να κάνουμε φωτογραφίες και μου πρότεινε να το κάνουμε μια μέρα αλλά χωρίς να το κανονίσουμε. Χανόμαστε για λίγο διάστημα και μετά πάω, όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, και μου λέει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα». Του εξήγησα πως δεν ήμουν καλά γιατί είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και μου είπε, «ωραία και τι θες να κάνεις;». «Θέλω να χορέψω» του απάντησα και αυτό έγινε σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Αποτυπώθηκε ένας εξαγνυσμός, ένας χορός δικός μου εσωτερικός».

«Έφυγε σε ηλικία 70 ετών ο μπαμπάς μου. Είχε καρκίνο και έφυγε σε 15 μέρες. Του μιλάω ακόμα όμως συχνά. Άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά. Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας φανταστικός τύπος, που ήταν πολύ ερωτευμένοι με την μαμά μου και παντρευτήκαν από έρωτα. Κλεφτήκαν σχεδόν γιατί ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Κάποια στιγμή αυτό πέρασε, έφυγε και έπρεπε να χωρίσουν. Κάτι που εγώ το αντιλήφθηκα σε ηλικία 12 ετών».

Αντιγόνη Κουλουκάκου – Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το love story που συζητάνε στη «Γη της ελιάς»

Ποικίλες εξελίξεις έρχονται στη Γη της Ελιάς, ποινικού αλλά και ερωτικού ενδιαφέροντος. Αλλά, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις τρέχουν και εκτός σειράς…

Μια φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο σε τρυφερό τετ α τετ και μια ρομαντική βόλτα με την Αντιγόνη Κουλουκάκου που παίζει τον ρόλο της Ιουλίας.

Μας έβαλε σε υποψίες πως το αρχικό ενδιαφέρον του αστυνόμου για εκείνη, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια ακόμη και σε σχέση.
Φαίνεται, όμως, ότι η σχέση των δύο είναι και πραγματική, καθώς οι δύο ηθοποιοί, όπως λέγεται στα παρασκήνια της σειράς, τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι και ανάμεσά τους υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου για γύρισμα εκτός Μάνης και συγκεκριμένα στην πλατεία της Κηφισιάς.

Μαζί τους ήταν και ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Ιάκωβο Βρεττάκο που από ότι καταλάβαμε, μάλλον εγκρίνει το ενδιαφέρον του αστυνόμου προς την αδελφή του.

Όπως αναφέρουν πηγές από τα παρασκήνια της σειράς, η έλξη ανάμεσά τους είναι εμφανής τόσο στα γυρίσματα όσο και εκτός.

Ενώ οι δύο τους πολύ συχνά φεύγουν από το πλετό μαζί, χωρίς όμως να δίνουν στίγμα και στόχο για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί αυτό το φλερτ, καθώς ακόμη είναι νωρίς, όμως όλα δείχνουν ότι έχει προοπτικές…