Αντιγόνη Νεοφύτου – Η γη της ελιάς: «Ο Ισίδωρος από παλιά δεν ενέκρινε να είναι η Μαρίνα με τον γιο του, εξαιτίας της κοινωνικής της τάξης»

16 Οκτωβρίου 2021 22:15

Αντιγόνη Νεοφύτου - Η γη της ελιάς: «Ο Ισίδωρος από παλιά δεν ενέκρινε να είναι η Μαρίνα με τον γιο του, εξαιτίας της κοινωνικής της τάξης»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός. Την βλέπουμε στον ρόλο της Μαρίνας στη Γη της ελιάς. Μιας κοπέλας που ξεπερνά τους ενδοιασμούς της και παντρεύεται κρυφά τον έρωτα της ζωής της.

Αντιγόνη Νεοφύτου – Η γη της ελιάς: «Ο Ισίδωρος από παλιά δεν ενέκρινε να είναι η Μαρίνα με τον γιο του, εξαιτίας της κοινωνικής της τάξης».

-Θαρραλέα η Μαρίνα, ώστε να αποδέχεται να κάνει πολιτικό γάμο και, μάλιστα, να διατηρηθεί κρυφός όταν βρίσκεται στο στόχαστρο της χαροκαμένης Χάιδως;

«Πιστεύω πως είναι. Βέβαια, ο Μάνος την έπεισε ότι θα τα καταφέρουν, γι’ αυτό είπε το ναι. Μην ξεχνάμε πως ο Ισίδωρος δεν θέλει αυτή τη σχέση, συνεπώς ο γάμος πρέπει να μείνει κρυφός από όσους δεν τους θέλουν μαζί».

-Ήδη σας υποψιάζονται ο Ισίδωρος και η Ιουλία.

«Ο Ισίδωρος από παλιά δεν ενέκρινε να είναι η Μαρίνα με τον γιο του, εξαιτίας της κοινωνικής της τάξης. Η Ιουλία ναι μεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν μαζί, αλλά καταλαβαίνει και ότι ο Μάνος είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρίνα».

Η απαγωγή της Μυρτάλης έχει και αυτή τη φορά εντολοδόχο τον Δημήτρη;

«Είναι κάποιος άλλος, αλλά δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω ακόμα».

-Καθώς την αναζητά η Μαρίνα, ένα μήνυμα στο κινητό της δημιουργεί υποψίες…

«Η Μαρίνα πάντα ήξερε πού είναι η Μυρτάλη, γιατί δεν είχαν μυστικά μεταξύ τους. Οπότε, τώρα αναρωτιέται μήπως η εξαφάνιση της σχετίζεται με τις απόπειρες που έγιναν εναντίον της».

-Μπαίνει στο στόχαστρο και η Μαρίνα;

«Ο Στέφανος τα βάζει και με τη Μαρίνα, γιατί του είπε ότι ήταν υπερβολικός με τη ζήλια του. Πιστεύει ότι προσπαθεί να επηρεάσει τη Μυρτάλη».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε την -έως τώρα- εμπειρία σας στην τηλεοπτική «Γη της ελιάς»;

«Υπέροχη! Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα και συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους».