Αντίνοος Αλμπάνης: «Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι»

31 Ιανουαρίου 2022 20:15

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για τους φόβους και τις ανησυχίες που του έχει προκαλέσει η περιπέτειά του με τον καρκίνο. Ενώ δήλωσε τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συνάδελφού του, Πάνου Νάτση από τροχαίο.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι».

«Είχε καταβάλλει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πως θα πάει. Δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο. Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω ή να ανοίξω όλο αυτό και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων.

Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν. Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

Δεν έκρυψε τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένος κάθε μέρα συμβαίνουν διαρκώς πράγματα γύρω μας τα οποία μας κάνουν να στεναχωριόμαστε. Η χθεσινή μέρα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας.. Ένα πράγμα θέλω να πω δεν έχουμε σαν έθνος την πολυτέλεια να χάνουμε νέα παιδιά, να προσέχουμε πολύ».