Αντίνοος Αλμπάνης: «Πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ στη δουλειά»

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 08:20

Αντίνοος Αλμπάνης: «Πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ στη δουλειά»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε ανοιχτά  στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη για την κρίση και τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού. Ενώ μίλησε και ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε ότι αποφάσισε να μιλά παντού για το πρόβλημά του με τον καρκίνο. Μέχρι να σταματήσει να είναι ταμπού. Γιατί αντιμετώπισε ρατσισμό στη δουλειά του όταν εταιρία για την οποία είχε συμφωνήσει για διαφημιστικό σποτ, ακύρωσε τη συνεργασία τους. Αυτό το γεγονός το έμαθε με έμμεσο τρόπο και από τότε κάνει αναφορά στην περιπέτειά του στα μέσα ενημέρωσης.

«Υπήρξε δουλειά όχι στο θέατρο και στην τηλεόραση, σε καμπάνια διαφημιστική, που η εταιρία και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής. Ενώ είχαμε συμφωνήσει για τη δουλειά, μου είπαν κύριε Αλμπάνη συγγνώμη δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Συμβαίνουν αυτά.Έμαθα το λόγο παρασκηνιακά και δεν είπα κάτι. Τι είπα με τον εαυτό μου; Θα βγαίνω και θα μιλώ ξανά και ξανά μέχρι αυτό να σταματήσει να είναι στίγμα και να αποτελεί πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι οι ογκολογικοί ασθενείς, έχουν τη ζωή μπροστά τους. Δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων» πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου». Δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Έχει χάσει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του

«Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος στην δουλειά αλλά όχι δυστυχισμένος. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από κανόνια γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.