Αντίνοος Αλμπάνης: «Συναντιέμαι με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ξανά μετά από 17 χρόνια στο Maestro»

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 12:30

Αντίνοος Αλμπάνης: «Συναντιέμαι με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ξανά μετά από 17 χρόνια στο Maestro»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro», κι επίσης για την συντροφικότητα και το μεγάλο δέσιμο που έχει με την αδερφή του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αρχικά ανέφερε ότι ανακάλυψε την αγάπη του για την υποκριτική στην εφηβεία και κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά θα τον κάνει χαρούμενο.

«Ήμουν πολύ συνεσταλμένο παιδί, όχι ιδιαίτερα κοινωνικό. Νομίζω μέσα από τη δουλειά κατάφερα να μην έχω τον φόβο της έκθεσης», δήλωσε.

Μετά από 17 χρόνια ο Αντίνοος Αλμπάνης συναντήθηκε επαγγελματικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη νέα σειρά του MEGA «Μaestro».

«Η συνάντηση αυτή με έφερε σε επαφή με τη φθορά του χρόνου, γιατί από εκεί που ήμουν ένα παιδάκι, είμαι ένας 40άρης πια. Τα γυρίσματα του «Maestro» έγιναν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Είναι μία δουλεία για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια», δήλωσε.

Στη σειρά ο ηθοποιός θα υποδυθεί ένα γιατρό, ο οποίος βρίσκεται στους Παξούς για να ξεπεράσει τα προβλήματα του και βοήθα τους ντόπιους να φτιάξουν τις ζωές τους.

Η οικογένειά του και το δέσιμο με την αδερφή του

«Η μητέρα μου μας «απειλούσε» με την αδελφή μου πως όταν «φύγει» θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή η σκέψη μας έδεσε και μας δένει. Η ζωή δεν είναι εύκολη και είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε κρίνει και σε αποδέχεται όπως είσαι».

«Μίλησα πρώτα στην αδελφή μου για την περιπέτεια της υγείας μου. Ήξερα ότι μπορεί να το «σηκώσει» και να μην με επιφορτίσει με κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ», συμπλήρωσε.

Εκείνο που έχει εκτιμήσει είναι η συντροφικότητα, καθώς όπως τόνισε

«Είναι σπουδαίο να γυρίζεις σπίτι και να έχεις μία αγκαλιά και ένα χάδι. Για πολλά χρονιά ήμουν μόνος και ένιωθα ο βασιλιάς του κόσμου, γιατί δεν λογοδοτούσα σε κανέναν. Γυρνούσα σπίτι και ήταν όλα άδεια και η επομένη μέρα ήταν ίδια με την προηγουμένη. Οι μέρες θέλω τώρα πια να είναι διαφορετικές», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην κάμερα του Mega .