Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ίσως ήταν από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μου»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Ιανουαρίου 2023 11:43

Ο Αντόνιο Μπαντέρας υποστήριξε πως το έμφραγμα που υπέστη πριν από έξι χρόνια άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο!

Ο 62χρονος σταρ Αντόνιο Μπαντέρας παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό «Radio Times», στην οποία προωθεί τη νέα του ταινία «Puss in Boots: The Last Wish» και επεσήμανε ότι το έμφραγμα ήταν το «σημείο καμπής» που τον έκανε να να αναγνωρίσει τι είναι σημαντικό για τη ζωή του.

Είπε ότι το να πάθει καρδιακή προσβολή ήταν ίσως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη ποτέ, καθώς η εμπειρία αυτή τού έδωσε πραγματικά νέα πνοή στη ζωή. Δήλωση που έχει επαναλάβει και στο παρελθόν.

Το περιστατικό συγκίνησε τον Μπαντέρας που στην ουσία αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από την ταινία του «Puss In Boots: The Last Wish».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Η ταινία κινουμένων σχεδίων, στην οποία δανείζει για πέμπτη φορά τη φωνή του στον γάτο Puss, εμβαθύνει στο ευαίσθητο θέμα της θνησιμότητας. Ο Puss ανακαλύπτει ότι είναι στην ένατη ζωή του και αρχίζει ένα επικό ταξίδι με την ελπίδα να αποκαταστήσει όλες τις ζωές του ώστε να ζήσει περισσότερο.

«Έπαθα καρδιακή προσβολή πριν από έξι χρόνια. Ίσως ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου. Ήταν σαν να φοράω γυαλιά και να βλέπω τι ήταν σημαντικό», είπε ο Μπαντέρας.

Και πρόσθεσε: «Επέστρεψα στην Ισπανία και άρχισα να κοιτάζω την επαγγελματική μου ζωή από διαφορετική σκοπιά. Οπότε, συνδέομαι με αυτό με προσωπικό τρόπο. Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο μήνυμα και νομίζω ότι το δώσαμε σωστά.

Μετά το έμφραγμά μου, αναζητώ μόνο την απόλαυση στην υποκριτική. Αυτό είναι. Δεν ενδιαφέρομαι για τίποτα άλλο. Για εμένα, η ζωή ξεκινά όταν κάποιος λέει ‘action!’ ή όταν σηκώνεται η αυλαία».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderas)

Ο Μπαντέρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο το 2017 καθώς είχε πόνους στο στήθος στη διάρκεια της γυμναστικής του. Αργότερα διεγνώσθη ότι έπαθε καρδιακή προσβολή.

Ο ίδιος απένειμε τα εύσημα στη σύντροφό του, Νικόλ Κίμπελ, που του έσωσε τη ζωή δίνοντάς του ασπιρίνη.

Πριν από κάποια χρόνια, μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο Antonio είχε πει: «Αγόρασε ασπιρίνη, που ήταν το μόνο πράγμα που βρήκε και μάλιστα τη μάξιμουμ, νομίζω ότι ήταν πέντε μιλιγκράμ. Το επόμενο πρωινό, όταν άρχισα να έχω συμπτώματα και ήξερα ξεκάθαρα τι συνέβαινε, έβαλε μια ασπιρίνη στο στόμα μου και αυτό μου έσωσε τη ζωή. Οπότε είχα μια δεύτερη ευκαιρία και κάποια πράγματα άλλαξαν στη ζωή μου από τότε».