Αντόνιο Μπαντέρας: όπου φύγει φύγει από τη Θεσσαλονίκη! Γιατί αναχώρησε αμέσως από τη συμπρωτεύουσα

23 Ιουλίου 2021 09:30

Αντόνιο Μπαντέρας: όπου φύγει φύγει από τη Θεσσαλονίκη! Γιατί αναχώρησε αμέσως από τη συμπρωτεύουσα

Όπου φύγει-φύγει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Αντόνιο Μπαντέρας. Τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» στη συμπρωτεύουσα ολοκληρώθηκαν. Αλλά όσοι πίστευαν ότι ο Ισπανός σταρ του Χόλιγουντ θα έμενε έστω μία μέρα, εκείνος τους διέψευσε.

Σύμφωνα με τη σελίδα Omorfa Taxidia, στις 6.30 το πρωί της Τρίτης στο ιδιωτικό αεροσκάφος φορτώθηκαν οι τελευταίες αποσκευές. Ο Ισπανός σούπερ σταρ αναχώρησε για το σπίτι του στη Μάλαγα. Το ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet.

Σημειώνεται ότι, ο Αντόνιο Μπαντέρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου και έμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο στα ανατολικά. Βέβαια ήταν ακριβοθώρητος και ασχολήθηκε μόνο με τα γυρίσματα και τίποτα άλλο.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η στάση του πολύ Αντόνιο Μπαντέρας δεν σχολιάστηκε και πολύ εγκωμιαστικά από τους Θεσσαλονικείς. Λες και… έφυγε τρέχοντας από την πόλη που τον φιλοξένησε και ταλαιπωρήθηκε (η αλήθεια είναι) από τα γυρίσματα.

Βέβαια, επισήμως λέγεται ότι από τη στιγμή που τελείωσαν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη ο Μπαντέρας έπρεπε να φύγει αμέσως. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και τα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς…