Αντώνης Φραγκάκης: ο γόης ηθοποιός έγινε δάσκαλος yoga! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή και την καριέρα του

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 19:15
Αντώνης Φραγκάκης: ο γόης ηθοποιός έγινε δάσκαλος yoga! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή και την καριέρα του

Έγραψε ιστορία ως «Λουκάς» από τους Singles στο Mega. Ο Αντώνης Φραγκάκης αποτελεί έναν σπουδαίο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Αλλά σήμερα έχει κάνει τη στροφή στη ζωή του.

Αντώνης Φραγκάκης: ο γόης ηθοποιός έγινε δάσκαλος yoga! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή και την καριέρα του.

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το 1990-1991 είχε συμμετάσχει στην καμπάνια του Guess στη Μύκονο με την Κλόντια Σίφερ.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά. Αργότερα άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.

Η καριέρα του Αντώνη Φραγκάκη περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), Οι Μάγισσες της Σμύρνης,Αυτόπτης Μάρτυς (1993),Τυφλόμυγα κ.ά.

Σήμερα ο Αντώνης Φραγκάκης παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύντροφο του Αναστασία Ξυδή μέσα από το project somawareness που έχουν δημιουργήσει, παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και τάι τσι.

Ο Αντώνης Φραγκάκης καθημερινά ξυπνά στις 6 το πρωί και κάνει καθημερινά yoga. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδήλατο και το κολύμπι. Του αρέσει το διάβασμα και το περπάτημα ενώ η γουρουνιά που κατά καιρούς επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γλυκά με προτίμηση στη σοκολάτα και στο γαλακτομπούρεκο!