Αντώνης Γούναρης: «Ο Αντώνης Ρέμος είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία. Θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι»

2 Δεκεμβρίου 2021 15:20

Αντώνης Γούναρης: «Ο Αντώνης Ρέμος είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία. Θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι»

Ο πασίγνωστος και καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Αντώνης Γούναρης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Και αναφέρθηκε στην Μαρινέλλα, τον Αντώνη Ρέμο, την Γλυκερία και τον Νότη Σφακιανάκη.

«Η Μαρινέλλα είχε μία τρέλα, δουλεύαμε εξαήμερα, εφταήμερα. Τη μία μέρα ξυριζόμασταν και την άλλη άρχιζαν να βγαίνουν τα γένια.

Ερχόταν η Μαρινέλλα με το βαμβάκι και έκανε έτσι: «Μα κολλάει το βαμβάκι». Μετά έκανε έτσι και κοιτούσε τα παπούτσια. Έλεγε «ξύρισμα και γυαλισμένα παπούτσια».

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε. Έχω συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί του.

Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία, θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, θέλει να έχει τον μαέστρο του στο ένα πόδι. Αλλά εντάξει, δικαιολογείται γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια».

«Το τραγούδι «Δεν έχω πολλά» της Γλυκερίας έγινε επιτυχία 9 χρόνια μετά. Ήταν ένα τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο φαινόταν ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο αλλά το 2011 ίσως να ήταν λίγο προχωρημένο για εκείνη την εποχή».

«Ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει όπως μιλάει. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή όταν τραγουδάνε και άλλη φωνή όταν μιλάνε».