Αντώνης Καφετζόπουλος: Η ορκωμοσία του γιου του με την Φαίη Κοκκινοπούλου και η οικογενειακή φωτογραφία

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 23:04

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στους δημοσιογράφους: «Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι περήφανος για τα παιδιά του. Τώρα που ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου, Σπύρος πήρε το πτυχίο του δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια από το πλευρο του.

Ο 23χρονος με περηφάνια κι έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του πόζαρε κρατώντας στα χέρια το πτυχίο του μετά την τελετή της ορκωμοσίας.

Ο περήφανος μπαμπάς του, Αντώνης μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook δηλώνοντας ευτυχισμένος και περήφανος που ο γιος του αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη – ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα ο Αντώνης Καφετζόπουλος.