Αντώνης Καφετζόπουλος: «Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε εξαπατητές. Μάλιστα όσο καλύτερα εξαπατήσουμε το κοινό μας τόσο περισσότερο θα γνωρίσουμε δόξα…»

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2021 16:30
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε εξαπατητές. Μάλιστα όσο καλύτερα εξαπατήσουμε το κοινό μας τόσο περισσότερο θα γνωρίσουμε δόξα...»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με ένα μακροσκελές κείμενό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρεται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Αλλά και στις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για τις αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός μιλάει για τη διαφορά ανάμεσα στην “εξαπάτηση” του ηθοποιού και την “απάτη” και μιλά με σκληρά λόγια, απευθυνόμενος στην υπουργό που όπως λέει χαρακτηριστικά: “θα σας τη χαρίζαμε αν δεν είχατε επιχειρήσει να πετάξετε στις κερκίδες την καυτή πατάτα Λιγνάδη που έτυχε στη βάρδια σας, με δικαιολογίες που δεν έπειθαν ούτε τους αφελέστερους καλοπροαίρετους”.

“Προς κύριαν Μενδώνην
Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης. Είμαι ειδικός.
Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε εξαπατητές. Μάλιστα όσο καλύτερα εξαπατήσουμε το κοινό μας τόσο περισσότερο θα γνωρίσουμε δόξα, χειροκροτήματα, αποθέωση. Και γιατί όχι, κάποιες φορές γενναία οικονομική ανταμοιβή.
Η διαφορά – που ως φαίνεται δεν σας είναι και πολύ σαφής – είναι ότι εμείς πριν επιδοθούμε στην τέχνη της εξαπάτησης το δηλώνουμε φαρδιά πλατιά: «στο ρ ό λ ο του Άμλετ ο Χ. Ψ.», ή «Μόμπι Ντικ, η φάλαινα», μ υ θ ι σ τ ό ρ η μ α, «η Κάλπικη Λίρα» κινηματογραφική τ α ι ν ί α. Και ούτω κάθε εξής.

Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση:

Προς κύριαν Μενδώνην
Να σας πω δυο κουβέντες για το θέμα της εξαπάτησης. Είμαι ειδικός.
Όλοι οι καλλιτέχνες είμαστε…

Δημοσιεύτηκε από Andoni Kafetzopoulos στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.