Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε ότι η μητέρα του βρίσκεται στο νοσοκομείο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Νοεμβρίου 2022 10:51

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η μητέρα του Αντώνη Κανάκη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον τηλεοπτικό «αέρα».

Το «Βινύλιο» επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 -με αφιέρωμα στον… θάνατο- και ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης τόνισε πως ανήμερα της πρεμιέρας της εκπομπής, η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο.

«Με την ευκαιρία να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο σήμερα. Έκανε μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Περαστικά μαμά, όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά ο Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘το γεγονός ότι έχω προγραμματισμένη επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο… να με ανησυχήσει; Σημαίνει κάτι;’ Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Κανάκης.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια πολύ σαφή τοποθέτηση για το χιούμορ στη σημερινή εποχή. Εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την άποψη ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» γίνονται στόχος άστοχης και μίζερης κριτικής από διάφορες πλευρές.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή ενός χιουμοριστικού αποσπάσματος από κηδεία – φάρσα στο εξωτερικό, ο Κανάκης σημείωσε: «Έτσι ρε παιδιά, αυτό το χιούμορ… Βλέπω τώρα αυτό το βίντεο, κάνουμε αυτή την συζήτηση και με πιάνει το παράπονο μου. Ξέρετε, εμείς είμαστε σε μια θέση που εξαιτίας της δουλειάς μας και ειδικά του ‘Ράδιο Αρβύλα’ εισπράττουμε πάρα πολύ μίζερες, άστοχες, κομπλεξικές, υποκριτικές αντιδράσεις στο χιούμορ».

«Είμαστε σε μια τέτοια θέση που το εισπράττουμε αυτό το πράγμα. Ενώ το άτιμο είναι το μόνο που μπορεί να λυτρώσει και να ξορκίσει πολλά πράγματα. Και το κακό να ξορκίσει στη ζωή μας αλλά και να μας λυτρώσει ακόμα και από όλα αυτά που θεωρούμε ή τα παίρνουμε τόσο πολύ σοβαρά και τελικά δεν είναι» συμπλήρωσε ο Κανάκης.

Πάντως, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» παρά την κριτική που -κατά τον Κανάκη- δέχεται, καταγράφει για μία ακόμη σεζόν εξαιρετικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση.