Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ψάχνονται συνεχώς στον ΑΝΤ1 και λύση ακόμη δεν έχουν βρει για το τι θα κάνουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους Ράδιο Αρβύλα. Η λύση που προτάθηκε να ξεκινάει στις 8 ο Γρηγόρης τον Εκατομμυριούχο και να συνεχίσει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στις 9 μάλλον οδεύει ολοταχώς προς τον… κάλαθο των αχρήστων.

Στον ΑΝΤ1 το θεωρούσαν ιδανικό σενάριο, αλλά δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση που θα έχει ο Αντώνης Κανάκης. Σας είχαμε αποκαλύψει ότι «κλοτσάει» ο τελευταίος βάσει του συμβολαίου του. Αυτό λέει ξεκάθαρα ότι θα αρχίζει στις 8 κι εκεί πατάνε οι Αρβύλες. Άλλωστε, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δέχθηκαν την πρόταση και επέστρεψαν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Κανάκης δεν κάνει πίσω. Η λύση να πάει ο Εκατομμυριούχος μία φορά την εβδομάδα και να δίνει 300.000 αντί για 100.000 δεν είναι και τόσο εύκολη. Ειδικά όταν υπάρχει το Rouk Zouk που και η special edition του πάει… τρένο. Και το μπάχαλο συνεχίζεται. Με τα τωρινά δεδομένα, λύση δύσκολα θα βρεθεί πριν από το τέλος του μήνα.

Μία μεγάλη επιστροφή θα έχουμε στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για την Πέμη Ζούνη, η οποία, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς, συμφώνησε και θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Open. Η οποία είναι εμπνευσμένη από την αμερικάνικη ταινία με τίτλο “Days Of Heaven” και έχει γίνει σίριαλ σε πολλές χώρες.

Όπως για παράδειγμα στην Τουρκία με τίτλο “Κάποτε στην Τσουκούροβα”. Η σειρά θα διαδραματίζεται στα 1950. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφασίζει να αναζητήσει μία καλύτερη τύχη. Θα βρει δουλειά στους κήπους μίας αδίστακτης γυναίκας, η οποία κινεί τα νήματα του τόπου. Η σκληρή γαιοκτήμονας θα το σκληρό της πρόσωπο. Η Ζούνη θα είναι η κληρή πρωταγωνίστρια.

Επιβεβαιώνονται όσα σας είχαμε αποκαλύψει ότι η Μαρία Μπακοδήμου δεν αποκλείεται να είναι… διπλός πράκτορας στον ΣΚΑΪ.

Και με την καθημερινή εκπομπή της και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε σόου που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Δεν είναι μόνο η Έλλη Τρίγγου που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μάγισσα του ΑΝΤ1. Ούτε και ο Γιώργος Γάλλος που έκλεισε με τη… συνέχεια των Άγριων Μελισσών. Ετοιμάζονται κι άλλοι ηθοποιοί από τις Μέλισσες για τη νέα σειρά των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη. Τουλάχιστον τέσσερις. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Ο μιντιάκιας